Choose country:
Choose language:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Textured Cream Half-fold Greeting Cards 175 g/m²-A4/210 x 297 mm/20 cards

X
Tilføj for at sammenligne
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Mærke:
Den generelle varemærke af en fabrikant, hvorved forbrugeren kender sine produkter. En fabrikant kan have flere mærkenavne. Nogle producenter licensere deres varemærker til andre producenter.
HP
Produktnavn:
Product name is a brand's identification of a product, often a model name, but not totally unique as it can include some product variants. Product name is a key part of the Icecat product title on a product data-sheet.
Textured Cream Half-fold Greeting Cards 175 g/m²-A4/210 x 297 mm/20 cards
Produktkode :
Mærkets unikke id for et produkt. Flere varekoder kan knyttes til en hoved produkt kode, hvis specifikationerne er identiske. Vi kortlægger ukorrekte koder eller undertiden logistiske varianter.
C6829A
EAN/UPC kode :
European Article Number (EAN) og Universal Product Code (UPC) er bedre kendt som stregkoden på et produkts emballage for entydigt identifikation af et produkt i en butik eller logistisk proces. Et produkt kan have flere stregkoder afhængig af logistiske variationer såsom emballage eller land.
0088698839898
Kategori
Does not fit in any category
Ikke kategoriseret
Datablad kvalitet: skabt af HP
Databladets kvalitet kan være på flere niveauer:
kun logistiske data importeres: Vi har kun grundlæggende data importeret fra en leverandør, en datablade er endnu ikke skabt af en redaktør.
skabt af HP: et datablad importeres fra en officiel kilde af en producent. Men databladet er endnu ikke standardiseret af en Icecat redaktør.
oprettet / standardiseret af Icecat: databladet oprettes eller standardiseret af en Icecat editor.
På markedet siden: 13 sep 2005
Datoen Icecat flrst bemærkede at dette product blev inkluderet i en kanal partners prisliste
Produktvisninger: 55727
Denne statistik er baseret på den 73994 ved hjælp af e-handels-sider (eshops, distributører, sammenligning sider, e-handels ASPs, køb systemer osv.) at downloade denne Icecat datablad siden 13-09-05 Kun sponsorering mærker indgår i gratis OpenIcecat indholdsdistribution som anvendes af 72293 Gratis Open Icecat brugere.
Information ændret d: 09 jun 2017 01:09:52
Datoen af den seneste ændring af databladet i Icecats system
Garanti: Garantierklæring: Dette HP produkt er dækket af en garanti og opbakning fra HP Customer Care service og support. Hvis du ikke er fuldt ud tilfreds, skal du besøge HP på http:///support for at få oplysninger om service og support fra HP, eller vende tilbage til indkøbsstedet for garantirådgivning. Dette påvirker på ingen måde dine forbrugerrettigheder.
Kort beskrivelse HP Textured Cream Half-fold Greeting Cards 175 g/m²-A4/210 x 297 mm/20 cards :
Kort redaktionelle beskrivelse af %%titel%%

HP Textured Greeting Cards har en varm cremefarve og en overflade med klassisk struktur, som giver alle typer traditionelle lykønskninger et ekstra anstrøg af elegance. De er lette at bruge og er forsynet med fals, så de kan foldes til A5-format.
Mere>>>

HP Textured Cream Half-fold Greeting Cards 175 g/m²-A4/210 x 297 mm/20 cards:
Den officielle marketing tekst af HP Textured Cream Half-fold Greeting Cards 175 g/m²-A4/210 x 297 mm/20 cards som er leveret af producenten
HP Textured Greeting Cards har en varm cremefarve og en overflade med klassisk struktur, som giver alle typer traditionelle lykønskninger et ekstra anstrøg af elegance. De er lette at bruge og er forsynet med fals, så de kan foldes til A5-format.
Kort opsummerende beskrivelse HP Textured Cream Half-fold Greeting Cards 175 g/m²-A4/210 x 297 mm/20 cards:
Denne korte opsummering af %%titel%% data-sheet er en auto-generet som er baseret på produkt titlen og de første seks nøgle specikationer.
HP Textured Cream Half-fold Greeting Cards 175 g/m²-A4/210 x 297 mm/20 cards
Lang opsummerende beskrivelse HP Textured Cream Half-fold Greeting Cards 175 g/m²-A4/210 x 297 mm/20 cards :

HP Textured Cream Half-fold Greeting Cards 175 g/m²-A4/210 x 297 mm/20 cards

Dette er en lang auto-generet beskrivelse af %%titel%% som er baseret på de første tre specifikationer i de første 5 gruppe specifikationer.

Tak for at du har bestilt en fuldendelse af et datablad fra Icecat.

Dit datablad vil blive beskrevet/fuldendt i løbet af nogle dage.

X