Choose country:
Choose language:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Two-view Cling Film 22.9m mat og hvidt selvfklæbende vinyl

X
so Tilføj for at sammenligne
Mærke:
Den generelle varemærke af en fabrikant, hvorved forbrugeren kender sine produkter. En fabrikant kan have flere mærkenavne. Nogle producenter licensere deres varemærker til andre producenter.
HP
Produktnavn:
Product name is a brand's identification of a product, often a model name, but not totally unique as it can include some product variants. Product name is a key part of the Icecat product title on a product data-sheet.
Two-view Cling Film
Produktkode :
Mærkets unikke id for et produkt. Flere varekoder kan knyttes til en hoved produkt kode, hvis specifikationerne er identiske. Vi kortlægger ukorrekte koder eller undertiden logistiske varianter.
Q1915A
Kategori
Film that can be printed on by laser printers and photocopies and then used for presentations and for signs.
mat og hvidt selvfklæbende vinyl
Datablad kvalitet: oprettet / standardiseret af Icecat
Databladets kvalitet kan være på flere niveauer:
kun logistiske data importeres: Vi har kun grundlæggende data importeret fra en leverandør, en datablade er endnu ikke skabt af en redaktør.
skabt af HP: et datablad importeres fra en officiel kilde af en producent. Men databladet er endnu ikke standardiseret af en Icecat redaktør.
oprettet / standardiseret af Icecat: databladet oprettes eller standardiseret af en Icecat editor.
På markedet siden: 30 nov -1
Datoen Icecat flrst bemærkede at dette product blev inkluderet i en kanal partners prisliste
Produktvisninger: 76653
Denne statistik er baseret på den 73427 ved hjælp af e-handels-sider (eshops, distributører, sammenligning sider, e-handels ASPs, køb systemer osv.) at downloade denne Icecat datablad siden Kun sponsorering mærker indgår i gratis OpenIcecat indholdsdistribution som anvendes af 71567 Gratis Open Icecat brugere.
Information ændret d: 22 aug 2017 18:03:51
Datoen af den seneste ændring af databladet i Icecats system
Garanti: Garanti: HP's medier til storformatprint garanteres at være fri for fabrikationsfejl og ­defekter og er udviklet til at modstå printerstop, når de anvendes korrekt.
Standardgarantierklæring: HP's medier til storformatprint garanteres at være fri for fabrikationsfejl og ­defekter og er udviklet til at modstå printerstop, når de anvendes korrekt. Hvis en bruger af en eller anden årsag er utilfreds med HP's medier til storformatprint, skal vedkommende kontakte sin HP forhandler.
Kort beskrivelse HP Two-view Cling Film 22.9m mat og hvidt selvfklæbende vinyl :
Kort redaktionelle beskrivelse af %%titel%%

HP Klæbende film til bagsidetryk, 240 g, 1067 mm x 22,9 m
Mere>>>

HP Two-view Cling Film 22.9m mat og hvidt selvfklæbende vinyl:
Den officielle marketing tekst af HP Two-view Cling Film 22.9m mat og hvidt selvfklæbende vinyl som er leveret af producenten
En 230 μm spejlvendt, gennemsigtig og selvklæbende polyesterfilm, der er ideel til avanceret grafik. Det er mat på den ene side og selvklæbende på den anden og kan nemt monteres og flyttes rundt på alle jævne overflader.

Levende farver på begge sider med HP farvestofbaseret blæk. Perfekt i f.eks. forretningsvinduer.Leveres med en aftagelig bagbeklædning og ikke permanent klæbestof, så det er let at montere eller flytte.Kan nemt monteres – og flyttes til nyt sted uden at efterlade limrester på overfladen.
Kort opsummerende beskrivelse HP Two-view Cling Film 22.9m mat og hvidt selvfklæbende vinyl:
Denne korte opsummering af %%titel%% data-sheet er en auto-generet som er baseret på produkt titlen og de første seks nøgle specikationer.
HP Two-view Cling Film
Lang opsummerende beskrivelse HP Two-view Cling Film 22.9m mat og hvidt selvfklæbende vinyl :

HP Two-view Cling Film

Dette er en lang auto-generet beskrivelse af %%titel%% som er baseret på de første tre specifikationer i de første 5 gruppe specifikationer.

Tak for at du har bestilt en fuldendelse af et datablad fra Icecat.

Dit datablad vil blive beskrevet/fuldendt i løbet af nogle dage.

Tekniske detaljer
Længde *
22,9 m
Medievægt *
240 g/m²
Finish
Mat
Tekniske detaljer
Relativ luftfugtighed (H-H)
20 - 80%
Driftstemperatur (T-T)
15 - 35 °C
Oprindelsesland
Schweiz
Land Distributør
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X