Choose country:
Choose language:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Matte Film 610 mm x 38.1 m (24 in x 125 ft) mat og hvidt selvfklæbende vinyl

X
Tilføj for at sammenligne
Mærke:
Den generelle varemærke af en fabrikant, hvorved forbrugeren kender sine produkter. En fabrikant kan have flere mærkenavne. Nogle producenter licensere deres varemærker til andre producenter.
HP
Produktnavn:
Product name is a brand's identification of a product, often a model name, but not totally unique as it can include some product variants. Product name is a key part of the Icecat product title on a product data-sheet.
Matte Film 610 mm x 38.1 m (24 in x 125 ft)
Produktkode :
Mærkets unikke id for et produkt. Flere varekoder kan knyttes til en hoved produkt kode, hvis specifikationerne er identiske. Vi kortlægger ukorrekte koder eller undertiden logistiske varianter.
51642A show
Vis subsidiære artikel koder, anvendt i online markedspladsen
EAN/UPC kode :
European Article Number (EAN) og Universal Product Code (UPC) er bedre kendt som stregkoden på et produkts emballage for entydigt identifikation af et produkt i en butik eller logistisk proces. Et produkt kan have flere stregkoder afhængig af logistiske variationer såsom emballage eller land.
0848412014280
Kategori
Film that can be printed on by laser printers and photocopies and then used for presentations and for signs.
mat og hvidt selvfklæbende vinyl
Datablad kvalitet: oprettet / standardiseret af Icecat
Databladets kvalitet kan være på flere niveauer:
kun logistiske data importeres: Vi har kun grundlæggende data importeret fra en leverandør, en datablade er endnu ikke skabt af en redaktør.
skabt af HP: et datablad importeres fra en officiel kilde af en producent. Men databladet er endnu ikke standardiseret af en Icecat redaktør.
oprettet / standardiseret af Icecat: databladet oprettes eller standardiseret af en Icecat editor.
På markedet siden: 29 jul 2005
Datoen Icecat flrst bemærkede at dette product blev inkluderet i en kanal partners prisliste
Produktvisninger: 196644
Denne statistik er baseret på den 75331 ved hjælp af e-handels-sider (eshops, distributører, sammenligning sider, e-handels ASPs, køb systemer osv.) at downloade denne Icecat datablad siden 29-07-05 Kun sponsorering mærker indgår i gratis OpenIcecat indholdsdistribution som anvendes af 73591 Gratis Open Icecat brugere.
Information ændret d: 16 dec 2017 16:40:31
Datoen af den seneste ændring af databladet i Icecats system
Garanti: Garanti: HP's medier til storformatprint garanteres at være fri for fabrikationsfejl og ­defekter og er udviklet til at modstå printerstop, når de anvendes korrekt.
Garanti: Hewlett-Packard's medier til storformatprint garanteres at være i overensstemmelse med HP's offentliggjorte specifikationer, at være fri for fejl i fremstilling og defekter og udviklet til at modstå papirstop, når det bruges korrekt. Hvis du af en eller anden årsag ikke er tilfreds med dette produkt, skal du gå til /go/designjet/supplies, vælge support, og vælge HP-produktsupportcenter for at finde produktsupport i dit område.
Kort beskrivelse HP Matte Film 610 mm x 38.1 m (24 in x 125 ft) mat og hvidt selvfklæbende vinyl :
Kort redaktionelle beskrivelse af %%titel%%

HP Film, mat, 160 g, 610 mm x 38,1 m
Mere>>>

HP Matte Film 610 mm x 38.1 m (24 in x 125 ft) mat og hvidt selvfklæbende vinyl:
Den officielle marketing tekst af HP Matte Film 610 mm x 38.1 m (24 in x 125 ft) mat og hvidt selvfklæbende vinyl som er leveret af producenten
Hold styr på ændringer under gennemgang. Denne film, der ikke tværes ud, kan arkiveres samt genbruges[1], giver skarpe sorte streger og farvestreger samt ensartede udfyldte områder og er ideel til originaltegninger samt større mængder reproducerbare tegninger

Med denne matte film får du et professionelt resultat. Denne film er fremstillet til at give skarpe sorte streger og farvestreger samt ensartede udfyldte områder. Håndter og opbevar disse print, der ikke tværes ud, uden problemer.Opfyld dine projektdeadlines. Denne matte film, der kan bruges i et stort udvalg af HP Designjet-printere med både farvestofbaseret og pigmentbaseret original HP-blæk, giver en ensartet og høj billedkvalitet fra print til print og rulle til rulle.Vær med til at opfylde virksomhedens miljømål – og kundernes. HP mat film indgår i HP's tilbagetagningsprogram for store medier[1] - et gratis og praktisk returnerings- og genbrugsprogram.
Kort opsummerende beskrivelse HP Matte Film 610 mm x 38.1 m (24 in x 125 ft) mat og hvidt selvfklæbende vinyl:
Denne korte opsummering af %%titel%% data-sheet er en auto-generet som er baseret på produkt titlen og de første seks nøgle specikationer.
HP Matte Film 610 mm x 38.1 m (24 in x 125 ft)
Lang opsummerende beskrivelse HP Matte Film 610 mm x 38.1 m (24 in x 125 ft) mat og hvidt selvfklæbende vinyl :

HP Matte Film 610 mm x 38.1 m (24 in x 125 ft)

Dette er en lang auto-generet beskrivelse af %%titel%% som er baseret på de første tre specifikationer i de første 5 gruppe specifikationer.
Tekniske detaljer
Medievægt *
160 g/m²
Finish
Mat
Pakke vægt
4,44 kg
Printmateriale, lagerholdbarhed
Length of time (duration) a media product may be stored before use
1
Relativ luftfugtighed (H-H)
30 - 70%
Tekniske detaljer
Driftstemperatur (T-T)
15 - 25 °C
Oprindelsesland
USA
Emballagestørrelse (BxDxH)
635 x 106 x 106 mm
Core diameter
5,08 cm
Printmateriale, lysstyrke
Measurement of the amount of reflected light and test method
72%
Core størrelse
2
Land Distributør
Nederland 2 distributor(s)
United Kingdom 3 distributor(s)
Polska 1 distributor(s)
España 1 distributor(s)
Deutschland 4 distributor(s)
France 2 distributor(s)
Czech Republic 1 distributor(s)
Switzerland 2 distributor(s)
Türkiye 1 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Danmark 2 distributor(s)
Sverige 1 distributor(s)
Norway 1 distributor(s)
United States 1 distributor(s)
Bulgaria 1 distributor(s)
X