Choose country:
Choose language:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP 51650ME blækpatron Magenta

X
Tilføj for at sammenligne
Mærke:
Den generelle varemærke af en fabrikant, hvorved forbrugeren kender sine produkter. En fabrikant kan have flere mærkenavne. Nogle producenter licensere deres varemærker til andre producenter.
HP
Produktnavn:
Product name is a brand's identification of a product, often a model name, but not totally unique as it can include some product variants. Product name is a key part of the Icecat product title on a product data-sheet.
51650ME
Produktkode :
Mærkets unikke id for et produkt. Flere varekoder kan knyttes til en hoved produkt kode, hvis specifikationerne er identiske. Vi kortlægger ukorrekte koder eller undertiden logistiske varianter.
51650ME
Kategori
Ink cartridges for inkjet printers.
Blækpatroner
Datablad kvalitet: oprettet / standardiseret af Icecat
Databladets kvalitet kan være på flere niveauer:
kun logistiske data importeres: Vi har kun grundlæggende data importeret fra en leverandør, en datablade er endnu ikke skabt af en redaktør.
skabt af HP: et datablad importeres fra en officiel kilde af en producent. Men databladet er endnu ikke standardiseret af en Icecat redaktør.
oprettet / standardiseret af Icecat: databladet oprettes eller standardiseret af en Icecat editor.
På markedet siden: 23 okt 2005
Datoen Icecat flrst bemærkede at dette product blev inkluderet i en kanal partners prisliste
Produktvisninger: 45413
Denne statistik er baseret på den 80347 ved hjælp af e-handels-sider (eshops, distributører, sammenligning sider, e-handels ASPs, køb systemer osv.) at downloade denne Icecat datablad siden 23-10-05 Kun sponsorering mærker indgår i gratis OpenIcecat indholdsdistribution som anvendes af 78529 Gratis Open Icecat brugere.
Information ændret d: 13 jul 2018 09:06:33
Datoen af den seneste ændring af databladet i Icecats system
Garanti: Alle HP printpatroner, printhoved og relaterede forbrugsvarer garanteres at være fri for materialefejl eller håndværksmæssige mangler inden for den angivne garantiperiode.
Standardgarantierklæring: HP produkter garanteres at være uden fejl i materialer og håndværksmæssig fremstilling under forudsætning af normal brug i henhold til specifikationerne indtil den dato, der er angivet på produktet.dækker ikke tomme produkter eller produkter, der på nogen måde er ændret. For alle detaljer om garantien bedes du tage kontakt til din forhandler eller besøge /support/inkjet_warranty. Du kan også have nogle forbrugerrettigheder over for sælgeren ud over denne fabrikantgaranti, som ikke er begrænset af denne fabrikant
Kort beskrivelse HP 51650ME blækpatron Magenta :
Kort redaktionelle beskrivelse af %%titel%%

HP 50 Magenta Inkjet Print Cartridge
More>>>
HP 51650ME blækpatron Magenta:
Den officielle marketing tekst af HP 51650ME blækpatron Magenta som er leveret af producenten

HP 50 Colour Inkjet Print Cartridges (farveblækpatroner) er ideelle til kontorbrugere, der vil have levende farveprint i store formater. De anvendes i HP Designjet printere til at give strålende farver med en række forskellige HP Designjet printmedier.

Levende farveprint i storformat i høj kvalitet. Farvestofbaseret blæk i høj kvalitet sikrer god lysægthed. Stort farveområde, ingen udflydning af farve ind i den sorte. Algoritmer til reduktion af banding.Patron med let aflæselig indikator for blækstand – minimerer risikoen for uventet at løbe tør for blæk.Specifikt udviklet til at fremstille CAD-farvetegninger med høj opløsning og fotorealistiske billeder til grafikudskrift.

Kort opsummerende beskrivelse HP 51650ME blækpatron Magenta:
Denne korte opsummering af %%titel%% data-sheet er en auto-generet som er baseret på produkt titlen og de første seks nøgle specikationer.

HP 51650ME, Magenta, 1 stk, 117 mm, 26 mm, 158 mm, 150 g

Lang opsummerende beskrivelse HP 51650ME blækpatron Magenta:
Dette er en lang auto-generet beskrivelse af %%titel%% som er baseret på de første tre specifikationer i de første 5 gruppe specifikationer.

HP 51650ME. Print farver: Magenta. Antal pr pakke: 1 stk, Bredde (emballage): 117 mm, Dybde (emballage): 26 mm

Funktioner
Original *
Yes
Multipakke *
No
Print farver *
Magenta
Information Pakning
Antal pr pakke *
1 stk
Bredde (emballage)
117 mm
Dybde (emballage)
26 mm
Højde (emballage)
158 mm
Pakke vægt
150 g
Land Distributør
Österreich 1 distributor(s)
Deutschland 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
Customer service details
X