Choose country:
Choose language:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP 09X Black Laser cartridge 17100Sider Sort

X
Tilføj for at sammenligne
Mærke:
Den generelle varemærke af en fabrikant, hvorved forbrugeren kender sine produkter. En fabrikant kan have flere mærkenavne. Nogle producenter licensere deres varemærker til andre producenter.
HP
Produktnavn:
Product name is a brand's identification of a product, often a model name, but not totally unique as it can include some product variants. Product name is a key part of the Icecat product title on a product data-sheet.
09X Black
Produktkode :
Mærkets unikke id for et produkt. Flere varekoder kan knyttes til en hoved produkt kode, hvis specifikationerne er identiske. Vi kortlægger ukorrekte koder eller undertiden logistiske varianter.
C3909X
EAN/UPC kode :
European Article Number (EAN) og Universal Product Code (UPC) er bedre kendt som stregkoden på et produkts emballage for entydigt identifikation af et produkt i en butik eller logistisk proces. Et produkt kan have flere stregkoder afhængig af logistiske variationer såsom emballage eller land.
0088698839126
Kategori
Toner cartridges for your laser printer or copier.
toner og laserpatroner
Datablad kvalitet: oprettet / standardiseret af Icecat
Databladets kvalitet kan være på flere niveauer:
kun logistiske data importeres: Vi har kun grundlæggende data importeret fra en leverandør, en datablade er endnu ikke skabt af en redaktør.
skabt af HP: et datablad importeres fra en officiel kilde af en producent. Men databladet er endnu ikke standardiseret af en Icecat redaktør.
oprettet / standardiseret af Icecat: databladet oprettes eller standardiseret af en Icecat editor.
På markedet siden: 30 aug 2005
Datoen Icecat flrst bemærkede at dette product blev inkluderet i en kanal partners prisliste
Produktvisninger: 56241
Denne statistik er baseret på den 75002 ved hjælp af e-handels-sider (eshops, distributører, sammenligning sider, e-handels ASPs, køb systemer osv.) at downloade denne Icecat datablad siden 30-08-05 Kun sponsorering mærker indgår i gratis OpenIcecat indholdsdistribution som anvendes af 73286 Gratis Open Icecat brugere.
Information ændret d: 05 dec 2017 15:59:42
Datoen af den seneste ændring af databladet i Icecats system
Garanti: Garantierklæring: Dette HP produkt garanteres at være uden fejl og fabrikationsmæssige mangler.
Denne garanti gælder ikke for produkter, som (a) er genfyldte, istandsatte, ombyttede eller på nogen måde har været udsatte for indgreb eller (b) oplever problemer, der er et resultat af misbrug, forkert opbevaring eller drift i miljøer, der ikke overholder de angivne miljøspecifikationer for printerprodukter eller (c) på anden måde udviser slitage, der er opstået som følge af normal brug.
For at opnå service inden for garantien skal produktet returneres til stedet, hvor det er købt (sammen med en skriftlig beskrivelse af problemet og printeksempler), eller der skal tages kontakt til HP kundesupport. HP afgør, om produkter, der er defekte, skal udskiftes, eller om købsprisen skal refunderes.
I DET OMFANG LOKAL LOVGIVNING TILLADER DET, ER OVENNÆVNTE GARANTI EKSKLUSIV, OG DER GIVES INGEN ANDEN GARANTI ELLER BETINGELSE, HVERKEN SKRIFTLIGT ELLER MUNDTLIGT, UDTRYKKELIGT ELLER UNDERFORSTÅET, OG HP FRASKRIVER UDTRYKKELIGT UNDERFORSTÅEDE GARANTIER ELLER BETINGELSER OM SALGBARHED, TILFREDSSTILLENDE KVALITET OG EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL. I DEN UDSTRÆKNING DEN LOKALE LOVGIVNING TILLADER DET, ER HP ELLER DETS LEVERANDØRER UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER ANSVARLIGE FOR DIREKTE, SPECIELLE ELLER TILFÆLDIGE SKADER, FØLGESKADER (HERUNDER TAB AF FORTJENESTE ELLER DATA) ELLER ANDEN SKADE, HVAD ENTEN DER ER TALE OM FORHOLD INDEN FOR ELLER UDEN FOR KONTRAKT ELLER ANDET. GARANTIBETINGELSERNE I DENNE ERKLÆRING UDELUKKER, BEGRÆNSER ELLER ÆNDRER IKKE, BORTSET FRA I DET OMFANG, SOM LOVEN TILLADER, DE UFRAVIGELIGE LOVBESTEMTE RETTIGHEDER, SOM ER GÆLDENDE FOR SALGET AF DETTE PRODUKT, MEN ER I TILLÆG HERTIL.
Kort beskrivelse HP 09X Black Laser cartridge 17100Sider Sort :
Kort redaktionelle beskrivelse af %%titel%%

HP LaserJet C3909 Family Print Cartridges med Microfine Toner er beregnet til brug sammen med HP LaserJet 5si/5si mopier/8000/mopier 240 printerne. Disse printpatroner kombinerer brugervenlighed og driftsikkerhed og giver resultater i høj kvalitet.
Mere>>>

HP 09X Black Laser cartridge 17100Sider Sort:
Den officielle marketing tekst af HP 09X Black Laser cartridge 17100Sider Sort som er leveret af producenten
HP LaserJet C3909 Family Print Cartridges med Microfine Toner er beregnet til brug sammen med HP LaserJet 5si/5si mopier/8000/mopier 240 printerne. Disse printpatroner kombinerer brugervenlighed og driftsikkerhed og giver resultater i høj kvalitet. De er ideelle til kontor- og hjemmebrugere, der ønsker print i professionel laserkvalitet. Fås både med standard- og maksimal kapacitet.
Kort opsummerende beskrivelse HP 09X Black Laser cartridge 17100Sider Sort:
Denne korte opsummering af %%titel%% data-sheet er en auto-generet som er baseret på produkt titlen og de første seks nøgle specikationer.
HP 09X Black, Laser cartridge, 17100 Sider, Sort, 1 stykker
Lang opsummerende beskrivelse HP 09X Black Laser cartridge 17100Sider Sort :

HP 09X Black. Type: Laser cartridge, Side kapacitet: 17100 Sider, Print farver: Sort, Antal pr pakke: 1 stykker

Dette er en lang auto-generet beskrivelse af %%titel%% som er baseret på de første tre specifikationer i de første 5 gruppe specifikationer.
Funktioner
Print farver *
The colours that can be produced by the printer.
Sort
Antal pr pakke *
1 stykker
Type
Characteristics of the device.
Laser cartridge
Side kapacitet
How many pages can be produced.
17100 Sider
Printteknologi
Indicates the method used to print by this product
Laser
Miljømæssige betingelser
Driftstemperatur (T-T)
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
10 - 32,5 °C
Relativ luftfugtighed (H-H)
15 - 90%
Miljømæssige betingelser
Lagrings-temperatur (T-T)
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-20 - 40 °C
Lagring, relativ fugtighedsgrænse
10 - 90%
Information Pakning
Bredde (emballage)
The distance from one side of the packaging to the other.
468,1 mm
Dybde (emballage)
The distance from the front to the back of the packaging.
194,1 mm
Højde (emballage)
The distance from the top to the bottom of the packaging.
294,9 mm
Pakke vægt
Weight of the packaged product.
3,98 kg
Mærke Billede Produktkode produkt Lager Pris fra
V7 V709X toner og laserpatron V7 V709X toner og laserpatron
(vis dit billede)
V709X V709X  — 
Imation

Imation 27296 toner og laserpatron
(vis dit billede)
27296 27296  — 
Land Distributør
United Kingdom 2 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X