Choose country:
Choose language:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP 09X Black 1 stk Original Sort

X
Mærke:
Den generelle varemærke af en fabrikant, hvorved forbrugeren kender sine produkter. En fabrikant kan have flere mærkenavne. Nogle producenter licensere deres varemærker til andre producenter.
HP
Produktnavn:
Product name is a brand's identification of a product, often a model name, but not totally unique as it can include some product variants. Product name is a key part of the Icecat product title on a product data-sheet.
09X Black
Produktkode :
Mærkets unikke id for et produkt. Flere varekoder kan knyttes til en hoved produkt kode, hvis specifikationerne er identiske. Vi kortlægger ukorrekte koder eller undertiden logistiske varianter.
C3909X
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) og Universal Product Code (UPC) er bedre kendt som stregkoden på et produkts emballage for entydigt identifikation af et produkt i en butik eller logistisk proces. Et produkt kan have flere stregkoder afhængig af logistiske variationer såsom emballage eller land.
0088698839126
Kategori Tonerpatroner
Datablad kvalitet: oprettet / standardiseret af Icecat
Databladets kvalitet kan være på flere niveauer:
kun logistiske data importeres: Vi har kun grundlæggende data importeret fra en leverandør, en datablade er endnu ikke skabt af en redaktør.
skabt afHP: et datablad importeres fra en officiel kilde af en producent. Men databladet er endnu ikke standardiseret af en Icecat redaktør.
oprettet / standardiseret af Icecat: databladet oprettes eller standardiseret af en Icecat editor.
Produktvisninger: 62293
Denne statistik er baseret på den 96307 ved hjælp af e-handels-sider (eshops, distributører, sammenligning sider, e-handels ASPs, køb systemer osv.) at downloade denne Icecat datablad siden Kun sponsorering mærker indgår i gratis OpenIcecat indholdsdistribution som anvendes af 94085 Gratis Open Icecat brugere.
Information ændret d: 15 Jan 2021 05:20:41
Datoen af den seneste ændring af databladet i Icecats system
Garanti: Garantierklæring: Dette HP produkt garanteres at være uden fejl og fabrikationsmæssige mangler.
Denne garanti gælder ikke for produkter, som (a) er genfyldte, istandsatte, ombyttede eller på nogen måde har været udsatte for indgreb eller (b) oplever problemer, der er et resultat af misbrug, forkert opbevaring eller drift i miljøer, der ikke overholder de angivne miljøspecifikationer for printerprodukter eller (c) på anden måde udviser slitage, der er opstået som følge af normal brug.
For at opnå service inden for garantien skal produktet returneres til stedet, hvor det er købt (sammen med en skriftlig beskrivelse af problemet og printeksempler), eller der skal tages kontakt til HP kundesupport. HP afgør, om produkter, der er defekte, skal udskiftes, eller om købsprisen skal refunderes.
I DET OMFANG LOKAL LOVGIVNING TILLADER DET, ER OVENNÆVNTE GARANTI EKSKLUSIV, OG DER GIVES INGEN ANDEN GARANTI ELLER BETINGELSE, HVERKEN SKRIFTLIGT ELLER MUNDTLIGT, UDTRYKKELIGT ELLER UNDERFORSTÅET, OG HP FRASKRIVER UDTRYKKELIGT UNDERFORSTÅEDE GARANTIER ELLER BETINGELSER OM SALGBARHED, TILFREDSSTILLENDE KVALITET OG EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL. I DEN UDSTRÆKNING DEN LOKALE LOVGIVNING TILLADER DET, ER HP ELLER DETS LEVERANDØRER UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER ANSVARLIGE FOR DIREKTE, SPECIELLE ELLER TILFÆLDIGE SKADER, FØLGESKADER (HERUNDER TAB AF FORTJENESTE ELLER DATA) ELLER ANDEN SKADE, HVAD ENTEN DER ER TALE OM FORHOLD INDEN FOR ELLER UDEN FOR KONTRAKT ELLER ANDET. GARANTIBETINGELSERNE I DENNE ERKLÆRING UDELUKKER, BEGRÆNSER ELLER ÆNDRER IKKE, BORTSET FRA I DET OMFANG, SOM LOVEN TILLADER, DE UFRAVIGELIGE LOVBESTEMTE RETTIGHEDER, SOM ER GÆLDENDE FOR SALGET AF DETTE PRODUKT, MEN ER I TILLÆG HERTIL.
Kort beskrivelse HP 09X Black 1 stk Original Sort :
Kort redaktionelle beskrivelse af %%titel%%

LaserJet C3909X Black Print Cartridge med Microfine Toner, 17.100 sider
More>>>
HP 09X Black 1 stk Original Sort:
Den officielle marketing tekst af HP 09X Black 1 stk Original Sort som er leveret af producenten

Virksomeheder eller hjemmebrugere, der vil have dokumenter i professionel laserkvalitet.

Kort opsummerende beskrivelse HP 09X Black 1 stk Original Sort:
Denne korte opsummering af %%titel%% data-sheet er en auto-generet som er baseret på produkt titlen og de første seks nøgle specikationer.

HP 09X Black, 17100 Sider, Sort, 1 stk

Lang opsummerende beskrivelse HP 09X Black 1 stk Original Sort:
Dette er en lang auto-generet beskrivelse af %%titel%% som er baseret på de første tre specifikationer i de første 5 gruppe specifikationer.

HP 09X Black. Sort toner sideydelse: 17100 Sider, Udskrivning af farver: Sort, Antal pr. pakke: 1 stk

Funktioner
Udskrivningsteknologi *
Laserprint
Kompabilitet *
HP LaserJet 4200, 4200L, 5Si, 5si, 8000
Antal pr. pakke *
1 stk
Sort toner sideydelse *
17100 Sider
Type *
Original
Udskrivning af farver *
Sort
HP segment
Forretning
Driftsbetingelser
Driftstemperatur (T-T)
10 - 32,5 °C
Driftsbetingelser
Relativ luftfugtighed ved drift (H-H)
15 - 90%
Opbevaringstemperatur (T-T)
-20 - 40 °C
Relativ luftfugtighed ved opbevaring (H-H)
10 - 90%
Vægt & størrelser
Pakke bredde
468 mm
Pakke dybde
194,1 mm
Pakke højde
295 mm
Pakkevægt
3,99 kg
Mærke Billede Produktkode produkt Lager Pris fra
Imation

Imation 27296 tonerpatron Sort
(vis dit billede)
27296 27296 0.00
(excl. VAT)
0 (incl. VAT)
V7 V709X tonerpatron Sort V7 V709X tonerpatron Sort
(vis dit billede)
V709X V709X 0.00
(excl. VAT)
0 (incl. VAT)
Land Distributør
Deutschland 1 distributor(s)
Czech Republic 1 distributor(s)
United Arab Emirates 2 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)