Choose country:
Choose language:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP C6019B storformat medie 45,7 m

X
Mærke:
Den generelle varemærke af en fabrikant, hvorved forbrugeren kender sine produkter. En fabrikant kan have flere mærkenavne. Nogle producenter licensere deres varemærker til andre producenter.
HP
Produktnavn:
Product name is a brand's identification of a product, often a model name, but not totally unique as it can include some product variants. Product name is a key part of the Icecat product title on a product data-sheet.
C6019B
Produktkode :
Mærkets unikke id for et produkt. Flere varekoder kan knyttes til en hoved produkt kode, hvis specifikationerne er identiske. Vi kortlægger ukorrekte koder eller undertiden logistiske varianter.
C6019B show
Vis subsidiære artikel koder, anvendt i online markedspladsen
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) og Universal Product Code (UPC) er bedre kendt som stregkoden på et produkts emballage for entydigt identifikation af et produkt i en butik eller logistisk proces. Et produkt kan have flere stregkoder afhængig af logistiske variationer såsom emballage eller land.
0088698591376 show
Datablad kvalitet: oprettet / standardiseret af Icecat
Databladets kvalitet kan være på flere niveauer:
kun logistiske data importeres: Vi har kun grundlæggende data importeret fra en leverandør, en datablade er endnu ikke skabt af en redaktør.
skabt afHP: et datablad importeres fra en officiel kilde af en producent. Men databladet er endnu ikke standardiseret af en Icecat redaktør.
oprettet / standardiseret af Icecat: databladet oprettes eller standardiseret af en Icecat editor.
Produktvisninger: 290735
Denne statistik er baseret på den 96362 ved hjælp af e-handels-sider (eshops, distributører, sammenligning sider, e-handels ASPs, køb systemer osv.) at downloade denne Icecat datablad siden Kun sponsorering mærker indgår i gratis OpenIcecat indholdsdistribution som anvendes af 94193 Gratis Open Icecat brugere.
Information ændret d: 17 Dec 2020 15:15:52
Datoen af den seneste ændring af databladet i Icecats system
Garanti: Garanti: HP storformat printmateriale er fri for mangler og defekter i materiale og udførelse. Garantierklæringen findes på: http:///go/HPMediaWarranties. Alle henvendelser i forbindelse med garantien bedes rettet til HP's kundeservice.
Standardgarantierklæring: HP garanterer over for dig - slutbrugeren - at HP's storformat printmateriale er fri for defekter i materialer og udførelse. Hvis HP bliver kendt med sådanne defekter under garantiperioden, vil HP - efter eget valg - enten erstatte produkter, som viser sig at være defekte, med det samme eller et tilsvarende produkt efter HP's valg, og HP kan også vælge at fundere købsprisen. Alle henvendelser i forbindelse med garantien bedes rettet til HP's kundeservice. I DET OMFANG LOKAL LOVGIVNING TILLADER DET, ER OVENNÆVNTE GARANTI EKSKLUSIV, OG DER GIVES INGEN ANDEN GARANTI ELLER BETINGELSE, HVERKEN SKRIFTLIGT ELLER MUNDTLIGT, UDTRYKKELIGT ELLER UNDERFORSTÅET, OG HP FRASIGER SIG UDTRYKKELIGT UNDERFORSTÅEDE GARANTIER ELLER BETINGELSER OM SALGBARHED, TILFREDSSTILLENDE KVALITET OG EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL. I DET OMFANG LOKAL LOVGIVNING TILLADER DET, ER HP ELLER DETS LEVERANDØRER UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER ANSVARLIGE FOR DIREKTE, SPECIELLE ELLER TILFÆLDIGE SKADER, FØLGESKADER (HERUNDER TAB AF FORTJENESTE ELLER DATA) ELLER ANDEN SKADE, HVAD ENTEN DER ER TALE OM ET KONTRAKTRETSLIGT FORHOLD ELLER ANDET. I DET OMFANG DE ENKELTE LANDES LOVE TILLADER DET, ER RETSMIDLERNE, SOM ER BESKREVET I DENNE ERKLÆRING OM GARANTI, DE ENESTE OG UDTØMMENDE RETSMIDLER. GARANTIBETINGELSERNE I DENNE ERKLÆRING UDELUKKER, BEGRÆNSER ELLER ÆNDRER IKKE, BORTSET FRA I DET OMFANG, SOM LOVEN TILLADER DET, DE UFRAVIGELIGE LOVBESTEMTE RETTIGHEDER, SOM ER GÆLDENDE FOR SALGET AF DETTE PRODUKT, MEN ER I TILLÆG HERTIL.
Kort beskrivelse HP C6019B storformat medie 45,7 m :
Kort redaktionelle beskrivelse af %%titel%%

HP Bestrøget papir, 90 g, 610 mm x 45,7 m
More>>>
HP C6019B storformat medie 45,7 m:
Den officielle marketing tekst af HP C6019B storformat medie 45,7 m som er leveret af producenten

Overfør dokumenterne til rulle eller stak direkte fra printeren, når det skal gå stærkt. Dette PEFC-certificerede papir, der er ideelt til hverdagsprint med nøjagtige farver, detaljerede udkast og prøvetryk, er nemt at håndtere og giver ensartede print i høj kvalitet.

I alt fra stregtegninger til illustrationer og grafik med lidt blæk får du ensartet og høj billedkvalitet fra print til print og rulle til rulle.Printene kan håndteres med det samme, de kommer ud af printeren. En udvidet coating sikrer, at blækket sidder fast, så du kan tilbyde hurtige ekspeditionstider.Få alsidighed med dette fine og klare hvide papir. I alt fra detaljerede udkast og prøvetryk til fine stregtegninger og illustrationer kan du opfylde behovene og tage hensyn til miljøet med dette PEFC-certificerede papir.

Kort opsummerende beskrivelse HP C6019B storformat medie 45,7 m:
Denne korte opsummering af %%titel%% data-sheet er en auto-generet som er baseret på produkt titlen og de første seks nøgle specikationer.

HP C6019B, 45,7 m, 11,1 cm (4.38"), 114 µm, 90 g/m²

Lang opsummerende beskrivelse HP C6019B storformat medie 45,7 m:
Dette er en lang auto-generet beskrivelse af %%titel%% som er baseret på de første tre specifikationer i de første 5 gruppe specifikationer.

HP C6019B. Rulle, længde: 45,7 m, Størrelse: 11,1 cm (4.38"), Tykkelse af printmedier: 114 µm, Vægt printer medie: 90 g/m²

Funktioner
Rulle, længde
45,7 m
Størrelse
11,1 cm (4.38")
Kernediameter
5,08 cm
Tykkelse af printmedier
114 µm
Vægt printer medie
90 g/m²
Printmateriale, lagerholdbarhed
2 År
Oprindelsesland
Tyskland
Driftsbetingelser
Driftstemperatur (T-T)
15 - 35 °C
Opbevaringstemperatur (T-T)
0 - 40 °C
Relativ luftfugtighed ved drift (H-H)
20 - 80%
Relativ luftfugtighed ved opbevaring (H-H)
5 - 95%
Driftstemperatur (T-T)
59 - 95 °F
Vægt & størrelser
Dimensioner (BxDxH)
111 x 108 x 660 mm
Vægt
2,62 kg
Palle dimensioner (BxDxH)
1219 x 1016 x 1127 mm
Palle dimensioner (BxDxH (efter britisk standard)
1219,2 x 1016 x 1127,3 mm (48 x 40 x 44.4")
Vægt & størrelser
Pallestørrelse (EU)
1199 x 798 x 823 mm
Emballeringsdata
Pakkens dimensioner (BxDxH)
111 x 108 x 660 mm
Pakkens dimensioner (BxDxH)
111,3 x 111,3 x 651 mm (4.38 x 4.38 x 25.6")
Pakkevægt
3,18 kg
Logistik data
Europalle vægt
221 kg
Pallevægt
487,5 kg
Andre funktioner
Printmateriale, lysstyrke
89%
Antal pr. palle
144 stk
Printmateriale, tørretid
0 min.
Printmateriale, laminering
thermal and pressure-sensitive laminate films
Printmateriale, uigennemsigtighed
93%
Printmateriale, vandfasthed
Lamination required
Printmateriale, hvidhed
145
Kernestørrelse (britisk standard)
2"
Antal pr. kasse
1 stk
Kun detail
No
Antal pr. EUR-palle
60 stk
Land Distributør
Deutschland 2 distributor(s)
United Kingdom 3 distributor(s)
Danmark 2 distributor(s)
Nederland 1 distributor(s)
Sverige 1 distributor(s)
Norway 1 distributor(s)
United States 1 distributor(s)