Choose country:
Choose language:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Foto- og billedpapir, satineret, 152,40 cm x 30,5 m

X
Tilføj for at sammenligne
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Mærke:
Den generelle varemærke af en fabrikant, hvorved forbrugeren kender sine produkter. En fabrikant kan have flere mærkenavne. Nogle producenter licensere deres varemærker til andre producenter.
HP
Produktnavn:
Product name is a brand's identification of a product, often a model name, but not totally unique as it can include some product variants. Product name is a key part of the Icecat product title on a product data-sheet.
Foto- og billedpapir, satineret, 152,40 cm x 30,5 m
Produktkode :
Mærkets unikke id for et produkt. Flere varekoder kan knyttes til en hoved produkt kode, hvis specifikationerne er identiske. Vi kortlægger ukorrekte koder eller undertiden logistiske varianter.
C6961A
EAN/UPC kode :
European Article Number (EAN) og Universal Product Code (UPC) er bedre kendt som stregkoden på et produkts emballage for entydigt identifikation af et produkt i en butik eller logistisk proces. Et produkt kan have flere stregkoder afhængig af logistiske variationer såsom emballage eller land.
0088698886717
Kategori
Large format media include billboard posters and large outdoor screens.
Storformats Medier
Datablad kvalitet: skabt af HP
Databladets kvalitet kan være på flere niveauer:
kun logistiske data importeres: Vi har kun grundlæggende data importeret fra en leverandør, en datablade er endnu ikke skabt af en redaktør.
skabt af HP: et datablad importeres fra en officiel kilde af en producent. Men databladet er endnu ikke standardiseret af en Icecat redaktør.
oprettet / standardiseret af Icecat: databladet oprettes eller standardiseret af en Icecat editor.
På markedet siden: 08 nov 2002
Datoen Icecat flrst bemærkede at dette product blev inkluderet i en kanal partners prisliste
Produktvisninger: 29213
Denne statistik er baseret på den 81724 ved hjælp af e-handels-sider (eshops, distributører, sammenligning sider, e-handels ASPs, køb systemer osv.) at downloade denne Icecat datablad siden 08-11-02 Kun sponsorering mærker indgår i gratis OpenIcecat indholdsdistribution som anvendes af 79865 Gratis Open Icecat brugere.
Information ændret d: 20 jan 2019 01:20:43
Datoen af den seneste ændring af databladet i Icecats system
Garanti: Garantierklæring: HP's medier til storformatprint garanteres at være fri for fabrikationsfejl og ­defekter og er udviklet til at modstå printerstop, når de anvendes korrekt. Hvis brugerne af en hvilken som helst grund er utilfredse med HP's medier til storformatprint, bør de kontakte deres HP forhandler.
Kort beskrivelse HP Foto- og billedpapir, satineret, 152,40 cm x 30,5 m :
Kort redaktionelle beskrivelse af %%titel%%

Foto- og billedpapir, satineret, 152,40 cm x 30,5 m
More>>>
HP Foto- og billedpapir, satineret, 152,40 cm x 30,5 m:
Den officielle marketing tekst af HP Foto- og billedpapir, satineret, 152,40 cm x 30,5 m som er leveret af producenten

HP Photo Imaging Satin Paper er beregnet til høj printhastighed og er hurtigtørrende og uden genskær. Det gengiver farver, dybde og billeddetaljer maksimalt, hvilket gør det ideelt til plakater og skilte.

Features

Kort opsummerende beskrivelse HP Foto- og billedpapir, satineret, 152,40 cm x 30,5 m:
Denne korte opsummering af %%titel%% data-sheet er en auto-generet som er baseret på produkt titlen og de første seks nøgle specikationer.

HP Foto- og billedpapir, satineret, 152,40 cm x 30,5 m

Lang opsummerende beskrivelse HP Foto- og billedpapir, satineret, 152,40 cm x 30,5 m:
Dette er en lang auto-generet beskrivelse af %%titel%% som er baseret på de første tre specifikationer i de første 5 gruppe specifikationer.

HP Foto- og billedpapir, satineret, 152,40 cm x 30,5 m

Customer service details