Choose country:
Choose language:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Heavyweight Coated Paper 1524 mm x 30.5 m (60 in x 100 ft) storformat medie Mat

X
Mærke:
Den generelle varemærke af en fabrikant, hvorved forbrugeren kender sine produkter. En fabrikant kan have flere mærkenavne. Nogle producenter licensere deres varemærker til andre producenter.
HP
Produktnavn:
Product name is a brand's identification of a product, often a model name, but not totally unique as it can include some product variants. Product name is a key part of the Icecat product title on a product data-sheet.
Heavyweight Coated Paper 1524 mm x 30.5 m (60 in x 100 ft)
Produktkode :
Mærkets unikke id for et produkt. Flere varekoder kan knyttes til en hoved produkt kode, hvis specifikationerne er identiske. Vi kortlægger ukorrekte koder eller undertiden logistiske varianter.
C6977C
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) og Universal Product Code (UPC) er bedre kendt som stregkoden på et produkts emballage for entydigt identifikation af et produkt i en butik eller logistisk proces. Et produkt kan have flere stregkoder afhængig af logistiske variationer såsom emballage eller land.
0848412013153 show
Datablad kvalitet: oprettet / standardiseret af Icecat
Databladets kvalitet kan være på flere niveauer:
kun logistiske data importeres: Vi har kun grundlæggende data importeret fra en leverandør, en datablade er endnu ikke skabt af en redaktør.
skabt afHP: et datablad importeres fra en officiel kilde af en producent. Men databladet er endnu ikke standardiseret af en Icecat redaktør.
oprettet / standardiseret af Icecat: databladet oprettes eller standardiseret af en Icecat editor.
Produktvisninger: 145446
Denne statistik er baseret på den 96226 ved hjælp af e-handels-sider (eshops, distributører, sammenligning sider, e-handels ASPs, køb systemer osv.) at downloade denne Icecat datablad siden Kun sponsorering mærker indgår i gratis OpenIcecat indholdsdistribution som anvendes af 94029 Gratis Open Icecat brugere.
Information ændret d: 06 Jan 2021 21:41:13
Datoen af den seneste ændring af databladet i Icecats system
Garanti: Garanti: HP storformat printmateriale er fri for mangler og defekter i materiale og udførelse. Garantierklæringen findes på: http:///go/HPMediaWarranties. Alle henvendelser i forbindelse med garantien bedes rettet til HP's kundeservice.
Garanti: HP garanterer over for dig - slutbrugeren - at HP's storformat printmateriale er fri for defekter i materialer og udførelse. Hvis HP bliver kendt med sådanne defekter under garantiperioden, vil HP - efter eget valg - enten erstatte produkter, som viser sig at være defekte, med det samme eller et tilsvarende produkt efter HP's valg, og HP kan også vælge at fundere købsprisen. Alle henvendelser i forbindelse med garantien bedes rettet til HP's kundeservice. I DET OMFANG LOKAL LOVGIVNING TILLADER DET, ER OVENNÆVNTE GARANTI EKSKLUSIV, OG DER GIVES INGEN ANDEN GARANTI ELLER BETINGELSE, HVERKEN SKRIFTLIGT ELLER MUNDTLIGT, UDTRYKKELIGT ELLER UNDERFORSTÅET, OG HP FRASIGER SIG UDTRYKKELIGT UNDERFORSTÅEDE GARANTIER ELLER BETINGELSER OM SALGBARHED, TILFREDSSTILLENDE KVALITET OG EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL. I DET OMFANG LOKAL LOVGIVNING TILLADER DET, ER HP ELLER DETS LEVERANDØRER UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER ANSVARLIGE FOR DIREKTE, SPECIELLE ELLER TILFÆLDIGE SKADER, FØLGESKADER (HERUNDER TAB AF FORTJENESTE ELLER DATA) ELLER ANDEN SKADE, HVAD ENTEN DER ER TALE OM ET KONTRAKTRETSLIGT FORHOLD ELLER ANDET. I DET OMFANG DE ENKELTE LANDES LOVE TILLADER DET, ER RETSMIDLERNE, SOM ER BESKREVET I DENNE ERKLÆRING OM GARANTI, DE ENESTE OG UDTØMMENDE RETSMIDLER. GARANTIBETINGELSERNE I DENNE ERKLÆRING UDELUKKER, BEGRÆNSER ELLER ÆNDRER IKKE, BORTSET FRA I DET OMFANG, SOM LOVEN TILLADER DET, DE UFRAVIGELIGE LOVBESTEMTE RETTIGHEDER, SOM ER GÆLDENDE FOR SALGET AF DETTE PRODUKT, MEN ER I TILLÆG HERTIL.
Kort beskrivelse HP Heavyweight Coated Paper 1524 mm x 30.5 m (60 in x 100 ft) storformat medie Mat :
Kort redaktionelle beskrivelse af %%titel%%

HP Heavyweight Coated Paper 130 g - 1524 mm x 30,5 m
More>>>
HP Heavyweight Coated Paper 1524 mm x 30.5 m (60 in x 100 ft) storformat medie Mat:
Den officielle marketing tekst af HP Heavyweight Coated Paper 1524 mm x 30.5 m (60 in x 100 ft) storformat medie Mat som er leveret af producenten

Overfør dokumenterne til rulle eller stak direkte fra printeren, når det skal gå stærkt. Dette PEFC-certificerede papir, der er ideelt til print med dybe nøjagtige farver, detaljerede udkast og prøvetryk, er nemt at håndtere og giver ensartede print i høj kvalitet.

I alt fra stregtegninger til illustrationer og grafik med lidt blæk får du ensartet og høj billedkvalitet fra print til print og rulle til rulle.Printene kan håndteres med det samme, de kommer ud af printeren. En udvidet coating sikrer, at blækket sidder fast, så du kan tilbyde hurtige ekspeditionstider.Få alsidighed med dette fine og klare hvide papir. I alt fra detaljerede udkast og prøvetryk til fine stregtegninger og illustrationer kan du opfylde behovene og tage hensyn til miljøet med dette PEFC-certificerede papir.

Kort opsummerende beskrivelse HP Heavyweight Coated Paper 1524 mm x 30.5 m (60 in x 100 ft) storformat medie Mat:
Denne korte opsummering af %%titel%% data-sheet er en auto-generet som er baseret på produkt titlen og de første seks nøgle specikationer.

HP Heavyweight Coated Paper 1524 mm x 30.5 m (60 in x 100 ft), Mat, 130 g/m²

Lang opsummerende beskrivelse HP Heavyweight Coated Paper 1524 mm x 30.5 m (60 in x 100 ft) storformat medie Mat:
Dette er en lang auto-generet beskrivelse af %%titel%% som er baseret på de første tre specifikationer i de første 5 gruppe specifikationer.

HP Heavyweight Coated Paper 1524 mm x 30.5 m (60 in x 100 ft). Finish type: Mat, Vægt printer medie: 130 g/m²

Funktioner
Kernediameter
5,08 cm
Vægt printer medie
130 g/m²
Printmateriale, lagerholdbarhed
1 År
Finish type
Mat
Oprindelsesland
Tyskland
Driftsbetingelser
Driftstemperatur (T-T)
15 - 35 °C
Emballeringsdata
Pakkens dimensioner (BxDxH)
1574,8 x 111,25 x 107,95 mm
Pakkevægt
7,19 kg
Andre funktioner
Printmateriale, lysstyrke
89%
Printmateriale, hvidhed
144
Kernestørrelse (britisk standard)
2"
Land Distributør
Deutschland 1 distributor(s)
United Kingdom 2 distributor(s)
Nederland 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Sverige 1 distributor(s)
Norway 1 distributor(s)
United States 1 distributor(s)