Choose country:
Choose language:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Q1730A 30.5m storformat medie

X
Tilføj for at sammenligne
Mærke:
Den generelle varemærke af en fabrikant, hvorved forbrugeren kender sine produkter. En fabrikant kan have flere mærkenavne. Nogle producenter licensere deres varemærker til andre producenter.
HP
Produktnavn:
Product name is a brand's identification of a product, often a model name, but not totally unique as it can include some product variants. Product name is a key part of the Icecat product title on a product data-sheet.
Q1730A
Produktkode :
Mærkets unikke id for et produkt. Flere varekoder kan knyttes til en hoved produkt kode, hvis specifikationerne er identiske. Vi kortlægger ukorrekte koder eller undertiden logistiske varianter.
Q1730A
EAN/UPC kode :
European Article Number (EAN) og Universal Product Code (UPC) er bedre kendt som stregkoden på et produkts emballage for entydigt identifikation af et produkt i en butik eller logistisk proces. Et produkt kan have flere stregkoder afhængig af logistiske variationer såsom emballage eller land.
0725184825866
Kategori
Large format media include billboard posters and large outdoor screens.
storformats medier
Datablad kvalitet: oprettet / standardiseret af Icecat
Databladets kvalitet kan være på flere niveauer:
kun logistiske data importeres: Vi har kun grundlæggende data importeret fra en leverandør, en datablade er endnu ikke skabt af en redaktør.
skabt af HP: et datablad importeres fra en officiel kilde af en producent. Men databladet er endnu ikke standardiseret af en Icecat redaktør.
oprettet / standardiseret af Icecat: databladet oprettes eller standardiseret af en Icecat editor.
På markedet siden: 11 aug 2005
Datoen Icecat flrst bemærkede at dette product blev inkluderet i en kanal partners prisliste
Produktvisninger: 64033
Denne statistik er baseret på den 74970 ved hjælp af e-handels-sider (eshops, distributører, sammenligning sider, e-handels ASPs, køb systemer osv.) at downloade denne Icecat datablad siden 11-08-05 Kun sponsorering mærker indgår i gratis OpenIcecat indholdsdistribution som anvendes af 73259 Gratis Open Icecat brugere.
Information ændret d: 14 nov 2017 21:24:36
Datoen af den seneste ændring af databladet i Icecats system
Garanti: Garanti: HP's medier til storformatprint garanteres at være fri for fabrikationsfejl og ­defekter og er udviklet til at modstå printerstop, når de anvendes korrekt.
Standardgarantierklæring: HP's medier til storformatprint garanteres at være fri for fabrikationsfejl og ­defekter og er udviklet til at modstå printerstop, når de anvendes korrekt. Hvis en bruger af en eller anden årsag er utilfreds med HP's medier til storformatprint, skal vedkommende kontakte sin HP forhandler.
Kort beskrivelse HP Q1730A 30.5m storformat medie :
Kort redaktionelle beskrivelse af %%titel%%

HP udendørs papir, 140 g, 91,44 cm x 30,5 m
Mere>>>

HP Q1730A 30.5m storformat medie:
Den officielle marketing tekst af HP Q1730A 30.5m storformat medie som er leveret af producenten
HP Outdoor Paper er hvidt, uigennemskinneligt, vandfast papir i førsteklasses kvalitet med en exceptionel inkjetcoating, som giver en meget høj mekanisk styrke og rivefasthed i våd tilstand. Særligt velegnet til grafisk print til udendørs brug.

HP Outdoor Paper har stor mekanisk stabilitet, som giver stor udendørs holdbarhed og længere billedlevetid. Kan håndteres, blive vådt og strækkes, når der anvendes HP UV-blæk, og fortsat give fremragende print.HP Outdoor Paper har høj opløsning, god farvemætning og god kantskarphed til print på hele overfladen. Kan anvendes både med farvestofbaseret blæk og UV-blæk.HP Outdoor Paper er yderst modstandsdygtigt over for vandsprøjt, længere tids vandkontakt, aftørring og afslidning ved brug sammen med HP UV-blæk.
Kort opsummerende beskrivelse HP Q1730A 30.5m storformat medie:
Denne korte opsummering af %%titel%% data-sheet er en auto-generet som er baseret på produkt titlen og de første seks nøgle specikationer.
HP Q1730A, 30,5 m, 91,4 cm
Lang opsummerende beskrivelse HP Q1730A 30.5m storformat medie :

HP Q1730A. Rulle, længde: 30,5 m, Rulle, bredde: 91,4 cm

Dette er en lang auto-generet beskrivelse af %%titel%% som er baseret på de første tre specifikationer i de første 5 gruppe specifikationer.

Tak for at du har bestilt en fuldendelse af et datablad fra Icecat.

Dit datablad vil blive beskrevet/fuldendt i løbet af nogle dage.

Funktioner
Rulle, længde
30,5 m
Funktioner
Rulle, bredde
91,4 cm
Vægt printer medie
140 g/m²
Land Distributør
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
España 1 distributor(s)
X