Choose country:
Choose language:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Q1908A polypropylenfilm

X
Tilføj for at sammenligne
Mærke:
Den generelle varemærke af en fabrikant, hvorved forbrugeren kender sine produkter. En fabrikant kan have flere mærkenavne. Nogle producenter licensere deres varemærker til andre producenter.
HP
Produktnavn:
Product name is a brand's identification of a product, often a model name, but not totally unique as it can include some product variants. Product name is a key part of the Icecat product title on a product data-sheet.
Q1908A
Produktkode :
Mærkets unikke id for et produkt. Flere varekoder kan knyttes til en hoved produkt kode, hvis specifikationerne er identiske. Vi kortlægger ukorrekte koder eller undertiden logistiske varianter.
Q1908A
Kategori
Also known as PP film, this is a type of plastic film.
polypropylenfilm
Datablad kvalitet: oprettet / standardiseret af Icecat
Databladets kvalitet kan være på flere niveauer:
kun logistiske data importeres: Vi har kun grundlæggende data importeret fra en leverandør, en datablade er endnu ikke skabt af en redaktør.
skabt af HP: et datablad importeres fra en officiel kilde af en producent. Men databladet er endnu ikke standardiseret af en Icecat redaktør.
oprettet / standardiseret af Icecat: databladet oprettes eller standardiseret af en Icecat editor.
På markedet siden: 11 aug 2005
Datoen Icecat flrst bemærkede at dette product blev inkluderet i en kanal partners prisliste
Produktvisninger: 89623
Denne statistik er baseret på den 74624 ved hjælp af e-handels-sider (eshops, distributører, sammenligning sider, e-handels ASPs, køb systemer osv.) at downloade denne Icecat datablad siden 11-08-05 Kun sponsorering mærker indgår i gratis OpenIcecat indholdsdistribution som anvendes af 72898 Gratis Open Icecat brugere.
Information ændret d: 14 nov 2017 04:14:23
Datoen af den seneste ændring af databladet i Icecats system
Garanti: Garanti: HP's medier til storformatprint garanteres at være fri for fabrikationsfejl og ­defekter og er udviklet til at modstå printerstop, når de anvendes korrekt.
Standardgarantierklæring: HP's medier til storformatprint garanteres at være fri for fabrikationsfejl og ­defekter og er udviklet til at modstå printerstop, når de anvendes korrekt. Hvis en bruger af en eller anden årsag er utilfreds med HP's medier til storformatprint, skal vedkommende kontakte sin HP forhandler.
Kort beskrivelse HP Q1908A polypropylenfilm :
Kort redaktionelle beskrivelse af %%titel%%

HP Polypropylen, selvklæbende, mat, 225 g, 91,44 cm x 21,3 m
Mere>>>

HP Q1908A polypropylenfilm:
Den officielle marketing tekst af HP Q1908A polypropylenfilm som er leveret af producenten
HP Matte Adhesive-back Polypropylene er en hvid, mat, klæbende polypropylenfilm med vandbestandig coating og en bagside med acryllim og silikonefilm. Ideel til indendørs og udendørs skiltning.

HP Matte Adhesive-back Polypropylene giver strålende farver og skarp kantdefinition med både farvebaseret blæk og UV-blæk.HP Matte Adhesive-back Polypropylene er et meget robust medie med kort tørretid. Det kan anvendes sammen med både pigment- og farvestofbaseret blæk.HP Matte Adhesive-back Polypropylene er vandfast uden laminering, når der anvendes pigmentbaseret UV-blæk. Det har en særlig blækmodtagelig coating, som gør det ideelt til både indendørs- og udendørsbrug.
Kort opsummerende beskrivelse HP Q1908A polypropylenfilm:
Denne korte opsummering af %%titel%% data-sheet er en auto-generet som er baseret på produkt titlen og de første seks nøgle specikationer.
HP Q1908A
Lang opsummerende beskrivelse HP Q1908A polypropylenfilm :

HP Q1908A

Dette er en lang auto-generet beskrivelse af %%titel%% som er baseret på de første tre specifikationer i de første 5 gruppe specifikationer.

Tak for at du har bestilt en fuldendelse af et datablad fra Icecat.

Dit datablad vil blive beskrevet/fuldendt i løbet af nogle dage.

Tekniske detaljer
Maksimal rulle længde
21,3 m
Vægt printer medie
225
Relativ luftfugtighed (H-H)
20 - 80%
Tekniske detaljer
Driftstemperatur (T-T)
59 - 95 °F
Driftstemperatur (T-T)
15 - 35 °C
Størrelse
91,4 cm (36")
Finish
Mat
Land Distributør
Danmark 1 distributor(s)
X