Choose country:
Choose language:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP 98X Laser cartridge 8800Sider Sort

X
Tilføj for at sammenligne
Mærke:
Den generelle varemærke af en fabrikant, hvorved forbrugeren kender sine produkter. En fabrikant kan have flere mærkenavne. Nogle producenter licensere deres varemærker til andre producenter.
HP
Produktnavn:
Product name is a brand's identification of a product, often a model name, but not totally unique as it can include some product variants. Product name is a key part of the Icecat product title on a product data-sheet.
98X
Produktkode :
Mærkets unikke id for et produkt. Flere varekoder kan knyttes til en hoved produkt kode, hvis specifikationerne er identiske. Vi kortlægger ukorrekte koder eller undertiden logistiske varianter.
92298X
EAN/UPC kode :
European Article Number (EAN) og Universal Product Code (UPC) er bedre kendt som stregkoden på et produkts emballage for entydigt identifikation af et produkt i en butik eller logistisk proces. Et produkt kan have flere stregkoder afhængig af logistiske variationer såsom emballage eller land.
0088698173411
Kategori
Toner cartridges for your laser printer or copier.
Toner Og Laserpatroner
Datablad kvalitet: oprettet / standardiseret af Icecat
Databladets kvalitet kan være på flere niveauer:
kun logistiske data importeres: Vi har kun grundlæggende data importeret fra en leverandør, en datablade er endnu ikke skabt af en redaktør.
skabt af HP: et datablad importeres fra en officiel kilde af en producent. Men databladet er endnu ikke standardiseret af en Icecat redaktør.
oprettet / standardiseret af Icecat: databladet oprettes eller standardiseret af en Icecat editor.
På markedet siden: 30 aug 2005
Datoen Icecat flrst bemærkede at dette product blev inkluderet i en kanal partners prisliste
Produktvisninger: 263694
Denne statistik er baseret på den 77567 ved hjælp af e-handels-sider (eshops, distributører, sammenligning sider, e-handels ASPs, køb systemer osv.) at downloade denne Icecat datablad siden 30-08-05 Kun sponsorering mærker indgår i gratis OpenIcecat indholdsdistribution som anvendes af 75779 Gratis Open Icecat brugere.
Information ændret d: 10 maj 2018 03:07:12
Datoen af den seneste ændring af databladet i Icecats system
Garanti: Garanti: Dette HP produkt garanteres at være uden fejl og fabrikationsmæssige mangler.
Garanti: Dette HP produkt garanteres at være uden fejl og fabrikationsmæssige mangler. Denne garanti gælder ikke for produkter, som (a) er genopfyldte, istandsatte eller på nogen måde har været udsat for indgreb eller (b) er defekte på grund af misbrug, forkert opbevaring eller brug under forhold, som ikke er i overensstemmelse med de angivne miljøspecifikationer for printerprodukter, eller (c) på anden måde udviser slitage, der er opstået som følge af normal brug. For at opnå service inden for garantien skal produktet sendes tilbage til det sted, hvor det er købt (sammen med en skriftlig beskrivelse af problemet og printeksempler), eller der skal tages kontakt til HP kundesupport. HP afgør, om produkter, der er defekte, skal udskiftes, eller om købsprisen skal refunderes. I DET OMFANG LOKAL LOVGIVNING TILLADER DET, ER DE OVENNÆVNTE GARANTIER EKSKLUSIVE, OG DER GIVES INGEN ANDEN GARANTI ELLER BETINGELSE, HVERKEN SKRIFTLIGT ELLER MUNDTLIGT, UDTRYKKELIGT ELLER UNDERFORSTÅET, OG HP FRASIGER SIG UDTRYKKELIGT UNDERFORSTÅEDE GARANTIER ELLER BETINGELSER OM SALGBARHED, TILFREDSSTILLENDE KVALITET OG EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL. I DEN UDSTRÆKNING LOKAL LOVGIVNING TILLADER DET, ER HP ELLER DETS LEVERANDØRER UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER ANSVARLIGE FOR DIREKTE, SPECIELLE ELLER TILFÆLDIGE SKADER, FØLGESKADER (HERUNDER TAB AF FORTJENESTE ELLER DATA) ELLER ANDEN SKADE, HVAD ENTEN DER ER TALE OM ET KONTRAKTRETSLIGT FORHOLD ELLER ANDET. GARANTIBETINGELSERNE I DENNE ERKLÆRING EKSKLUDERER, BEGRÆNSER ELLER MODIFICERER IKKE, MED UNDTAGELSE AF DET OMFANG LOVEN TILLADER, DE UFRAVIGELIGE LOVBESTEMTE RETTIGHEDER, SOM ER GÆLDENDE FOR SALGET AF DETTE PRODUKT, MEN ER I TILLÆG HERTIL.
Kort beskrivelse HP 98X Laser cartridge 8800Sider Sort :
Kort redaktionelle beskrivelse af %%titel%%

HP LaserJet 92295A printerpatron med Microfine-toner
More>>>
HP 98X Laser cartridge 8800Sider Sort:
Den officielle marketing tekst af HP 98X Laser cartridge 8800Sider Sort som er leveret af producenten

HP LaserJet 92298 Family Print Cartridges med Microfine Toner er udviklet specielt til HP LaserJet 4/plus, 4m/plus, 5, 5m og 5n printerne. De er ideelle til hjemme- og kontorbrugere, der ønsker print i professionel kvalitet.

HP LaserJet 92298 Family Print Cartridges giver driftsikre, ensartede print i høj kvalitet hver gang. De er udviklet til at fungere problemfrit sammen med HP LaserJet printere til fremstilling af knivskarp print.HP LaserJet 92298 Family Print Cartridges med Microfine Toner kombineret med HP Resolution Enhancement-teknologi giver dokumenter i flot kvalitet med skarp tekst, rene gråtoner og iøjnefaldende grafik.Beregnet til stort printforbrug. HP LaserJet 92298X Black Print Cartridge med Microfine Toner har en kapacitet på op til 8.800 sider for øget produktivitet og mindre behov for brugerindgreb.

Kort opsummerende beskrivelse HP 98X Laser cartridge 8800Sider Sort:
Denne korte opsummering af %%titel%% data-sheet er en auto-generet som er baseret på produkt titlen og de første seks nøgle specikationer.

HP 98X, Laser cartridge, 8800 Sider, Sort, 1 stk

Lang opsummerende beskrivelse HP 98X Laser cartridge 8800Sider Sort:
Dette er en lang auto-generet beskrivelse af %%titel%% som er baseret på de første tre specifikationer i de første 5 gruppe specifikationer.

HP 98X. Type: Laser cartridge, Side kapacitet: 8800 Sider, Print farver: Sort, Antal pr pakke: 1 stk

Funktioner
Type *
Characteristics of the device.
Laser cartridge
Original *
Yes
Side kapacitet *
How many pages can be produced.
8800 Sider
Print farver *
The colours that can be produced by the printer.
Sort
Antal pr pakke *
1 stk
Brand kompatibilitet *
What other brands this brand can be used with.
HP
Kompabilitet *
The other products, software and hardware this product can be used with.
LaserJet 4, 4 Plus, 4M, 4M Plus, 5, 5M, 5N
Printteknologi
Indicates the method used to print by this product
Laser
Antal sider, fodnote
Defines or qualifies method of page yield calculation for A4 size pages
5%
Miljømæssige betingelser
Driftstemperatur (T-T)
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
10 - 32 °C
Relativ luftfugtighed (H-H)
10 - 80%
Lagrings-temperatur (T-T)
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-20 - 40 °C
Lagring, relativ fugtighedsgrænse
10 - 90%
Information Pakning
Emballagestørrelse (BxDxH)
Dimensions of the packaged product (Width x Depth x Height).
353 x 156 x 247 mm
Pakke vægt
Weight of the packaged product.
1,98 kg
Emballagetype
The type of product package e.g. box.
Kasse
Land Distributør
Deutschland 4 distributor(s)
Chile 1 distributor(s)
Perú 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Polska 1 distributor(s)
Customer service details
X