Choose country:
Choose language:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP C6829A hilsen & sympati kort Standard lykønskningskort 20 stk

X
Mærke:
Den generelle varemærke af en fabrikant, hvorved forbrugeren kender sine produkter. En fabrikant kan have flere mærkenavne. Nogle producenter licensere deres varemærker til andre producenter.
HP
Produktnavn:
Product name is a brand's identification of a product, often a model name, but not totally unique as it can include some product variants. Product name is a key part of the Icecat product title on a product data-sheet.
C6829A
Produktkode :
Mærkets unikke id for et produkt. Flere varekoder kan knyttes til en hoved produkt kode, hvis specifikationerne er identiske. Vi kortlægger ukorrekte koder eller undertiden logistiske varianter.
C6829A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) og Universal Product Code (UPC) er bedre kendt som stregkoden på et produkts emballage for entydigt identifikation af et produkt i en butik eller logistisk proces. Et produkt kan have flere stregkoder afhængig af logistiske variationer såsom emballage eller land.
0088698839898
Datablad kvalitet: oprettet / standardiseret af Icecat
Databladets kvalitet kan være på flere niveauer:
kun logistiske data importeres: Vi har kun grundlæggende data importeret fra en leverandør, en datablade er endnu ikke skabt af en redaktør.
skabt afHP: et datablad importeres fra en officiel kilde af en producent. Men databladet er endnu ikke standardiseret af en Icecat redaktør.
oprettet / standardiseret af Icecat: databladet oprettes eller standardiseret af en Icecat editor.
Produktvisninger: 66442
Denne statistik er baseret på den 96263 ved hjælp af e-handels-sider (eshops, distributører, sammenligning sider, e-handels ASPs, køb systemer osv.) at downloade denne Icecat datablad siden Kun sponsorering mærker indgår i gratis OpenIcecat indholdsdistribution som anvendes af 94074 Gratis Open Icecat brugere.
Information ændret d: 20 Nov 2020 11:56:01
Datoen af den seneste ændring af databladet i Icecats system
Garanti: Garantierklæring: Dette HP produkt er dækket af en garanti og opbakning fra HP Customer Care service og support. Hvis du ikke er fuldt ud tilfreds, skal du besøge HP på http:///support for at få oplysninger om service og support fra HP, eller vende tilbage til indkøbsstedet for garantirådgivning. Dette påvirker på ingen måde dine forbrugerrettigheder.
Kort beskrivelse HP C6829A hilsen & sympati kort Standard lykønskningskort 20 stk :
Kort redaktionelle beskrivelse af %%titel%%

HP Textured Greeting Cards har en varm cremefarve og en overflade med klassisk struktur, som giver alle typer traditionelle lykønskninger et ekstra anstrøg af elegance. De er lette at bruge og er forsynet med fals, så de kan foldes til A5-format.
More>>>
HP C6829A hilsen & sympati kort Standard lykønskningskort 20 stk:
Den officielle marketing tekst af HP C6829A hilsen & sympati kort Standard lykønskningskort 20 stk som er leveret af producenten

HP Textured Greeting Cards har en varm cremefarve og en overflade med klassisk struktur, som giver alle typer traditionelle lykønskninger et ekstra anstrøg af elegance. De er lette at bruge og er forsynet med fals, så de kan foldes til A5-format.

Kort opsummerende beskrivelse HP C6829A hilsen & sympati kort Standard lykønskningskort 20 stk:
Denne korte opsummering af %%titel%% data-sheet er en auto-generet som er baseret på produkt titlen og de første seks nøgle specikationer.

HP C6829A, 210 mm, 297 mm, 330 stk, 20 stk

Lang opsummerende beskrivelse HP C6829A hilsen & sympati kort Standard lykønskningskort 20 stk:
Dette er en lang auto-generet beskrivelse af %%titel%% som er baseret på de første tre specifikationer i de første 5 gruppe specifikationer.

HP C6829A. Bredde: 210 mm, Højde: 297 mm. Antal pr. palle: 330 stk, Antal pr. pakke: 20 stk

Tekniske detaljer
Farve på produkt *
Cremefarvet
Produkttype *
Standard lykønskningskort
Driftstemperatur (T-T)
15 - 35 °C
Vægt printer medie
175 g/m²
Printmateriale, uigennemsigtighed
97%
Papir, mål
210 x 297 mm
Driftstemperatur (T-T)
59 - 95 °F
Tykkelse af printmedier
11 µm
Tekniske detaljer
Understøttet medievægt (britisk mål)
29,5 kg (65 Pund)
Pakketype
Kasse
Vægt & størrelser
Bredde
210 mm
Højde
297 mm
Emballage indhold
Antal pr. palle
330 stk
Antal pr. pakke
20 stk