Choose country:
Choose language:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP C7950A Mat storformat medie

X
Tilføj for at sammenligne
Mærke:
Den generelle varemærke af en fabrikant, hvorved forbrugeren kender sine produkter. En fabrikant kan have flere mærkenavne. Nogle producenter licensere deres varemærker til andre producenter.
HP
Produktnavn:
Product name is a brand's identification of a product, often a model name, but not totally unique as it can include some product variants. Product name is a key part of the Icecat product title on a product data-sheet.
C7950A
Produktkode :
Mærkets unikke id for et produkt. Flere varekoder kan knyttes til en hoved produkt kode, hvis specifikationerne er identiske. Vi kortlægger ukorrekte koder eller undertiden logistiske varianter.
C7950A
Kategori
Large format media include billboard posters and large outdoor screens.
storformats medier
Datablad kvalitet: oprettet / standardiseret af Icecat
Databladets kvalitet kan være på flere niveauer:
kun logistiske data importeres: Vi har kun grundlæggende data importeret fra en leverandør, en datablade er endnu ikke skabt af en redaktør.
skabt af HP: et datablad importeres fra en officiel kilde af en producent. Men databladet er endnu ikke standardiseret af en Icecat redaktør.
oprettet / standardiseret af Icecat: databladet oprettes eller standardiseret af en Icecat editor.
På markedet siden: 11 aug 2005
Datoen Icecat flrst bemærkede at dette product blev inkluderet i en kanal partners prisliste
Produktvisninger: 47226
Denne statistik er baseret på den 74624 ved hjælp af e-handels-sider (eshops, distributører, sammenligning sider, e-handels ASPs, køb systemer osv.) at downloade denne Icecat datablad siden 11-08-05 Kun sponsorering mærker indgår i gratis OpenIcecat indholdsdistribution som anvendes af 72898 Gratis Open Icecat brugere.
Information ændret d: 17 nov 2017 09:38:25
Datoen af den seneste ændring af databladet i Icecats system
Garanti: Garanti: HP's medier til storformatprint garanteres at være fri for fabrikationsfejl og ­defekter og er udviklet til at modstå printerstop, når de anvendes korrekt.
Standardgarantierklæring: HP's medier til storformatprint garanteres at være fri for fabrikationsfejl og ­defekter og er udviklet til at modstå printerstop, når de anvendes korrekt. Hvis en bruger af en eller anden årsag er utilfreds med HP's medier til storformatprint, skal vedkommende kontakte sin HP forhandler.
Kort beskrivelse HP C7950A Mat storformat medie :
Kort redaktionelle beskrivelse af %%titel%%

HP Udendørs plakatpapir med blå bagside, 140 g, 137,16 cm x 30,5 m
Mere>>>

HP C7950A Mat storformat medie:
Den officielle marketing tekst af HP C7950A Mat storformat medie som er leveret af producenten
HP Outdoor Billboard Blue Back Paper er hvidt, vandfast billboard papir med blå bagside og høj opacitet til udendørs brug. Særligt velegnet til grafisk print i høj opløsning og perfekt farveglans.

HP Outdoor Billboard Blue Back Paper er udviklet specielt til udendørs plakattavler, og den høje opacitet og den blå bagside reducerer gennemskinneligheden af underliggende plakater.Den specialle coating på HP Outdoor Billboard Blue Back Paper giver en enestående farveglans for fremragende print hver gang.HP Outdoor Billboard Blue Back Paper er hvid papir i høj kvalitet både til farvestofbaseret blæk og UV-blæk. Vandfast ved brug sammen med UV-blæk. Afprøvet med klæbemidler og er let at montere, så du ikke behøver prøve dig frem.
Kort opsummerende beskrivelse HP C7950A Mat storformat medie:
Denne korte opsummering af %%titel%% data-sheet er en auto-generet som er baseret på produkt titlen og de første seks nøgle specikationer.
HP C7950A, Mat, 30,5 m, 12,7 cm (5"), 15 - 35 °C, 10 - 30 °C, 20 - 80%
Lang opsummerende beskrivelse HP C7950A Mat storformat medie :

HP C7950A. Finish: Mat, Maksimal rulle længde: 30,5 m, Størrelse: 12,7 cm (5"). Pakke vægt: 6,9 kg

Dette er en lang auto-generet beskrivelse af %%titel%% som er baseret på de første tre specifikationer i de første 5 gruppe specifikationer.

Tak for at du har bestilt en fuldendelse af et datablad fra Icecat.

Dit datablad vil blive beskrevet/fuldendt i løbet af nogle dage.

Funktioner
Finish
Mat
Maksimal rulle længde
30,5 m
Størrelse
12,7 cm (5")
Vægt printer medie
140
Miljømæssige betingelser
Driftstemperatur (T-T)
15 - 35 °C
Miljømæssige betingelser
Lagrings-temperatur (T-T)
10 - 30 °C
Relativ luftfugtighed (H-H)
20 - 80%
Lagring, relativ fugtighedsgrænse
20 - 60%
Vægt og størrelse
Pakke vægt
6,9 kg
Land Distributør
España 1 distributor(s)
X