Choose country:
Choose language:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP C7950A storformat medie 30,5 m Mat

X
Mærke:
Den generelle varemærke af en fabrikant, hvorved forbrugeren kender sine produkter. En fabrikant kan have flere mærkenavne. Nogle producenter licensere deres varemærker til andre producenter.
HP
Produktnavn:
Product name is a brand's identification of a product, often a model name, but not totally unique as it can include some product variants. Product name is a key part of the Icecat product title on a product data-sheet.
C7950A
Produktkode :
Mærkets unikke id for et produkt. Flere varekoder kan knyttes til en hoved produkt kode, hvis specifikationerne er identiske. Vi kortlægger ukorrekte koder eller undertiden logistiske varianter.
C7950A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) og Universal Product Code (UPC) er bedre kendt som stregkoden på et produkts emballage for entydigt identifikation af et produkt i en butik eller logistisk proces. Et produkt kan have flere stregkoder afhængig af logistiske variationer såsom emballage eller land.
0725184825330
Datablad kvalitet: oprettet / standardiseret af Icecat
Databladets kvalitet kan være på flere niveauer:
kun logistiske data importeres: Vi har kun grundlæggende data importeret fra en leverandør, en datablade er endnu ikke skabt af en redaktør.
skabt afHP: et datablad importeres fra en officiel kilde af en producent. Men databladet er endnu ikke standardiseret af en Icecat redaktør.
oprettet / standardiseret af Icecat: databladet oprettes eller standardiseret af en Icecat editor.
Produktvisninger: 45868
Denne statistik er baseret på den 94177 ved hjælp af e-handels-sider (eshops, distributører, sammenligning sider, e-handels ASPs, køb systemer osv.) at downloade denne Icecat datablad siden Kun sponsorering mærker indgår i gratis OpenIcecat indholdsdistribution som anvendes af 92030 Gratis Open Icecat brugere.
Information ændret d: 03 okt 2020 04:01:31
Datoen af den seneste ændring af databladet i Icecats system
Garanti: Garanti: HP's medier til storformatprint garanteres at være fri for fabrikationsfejl og ­defekter og er udviklet til at modstå printerstop, når de anvendes korrekt.
Standardgarantierklæring: HP's medier til storformatprint garanteres at være fri for fabrikationsfejl og ­defekter og er udviklet til at modstå printerstop, når de anvendes korrekt. Hvis en bruger af en eller anden årsag er utilfreds med HP's medier til storformatprint, skal vedkommende kontakte sin HP forhandler.
Kort beskrivelse HP C7950A storformat medie 30,5 m Mat :
Kort redaktionelle beskrivelse af %%titel%%

HP Udendørs plakatpapir med blå bagside, 140 g, 137,16 cm x 30,5 m
More>>>
HP C7950A storformat medie 30,5 m Mat:
Den officielle marketing tekst af HP C7950A storformat medie 30,5 m Mat som er leveret af producenten

HP Outdoor Billboard Blue Back Paper er hvidt, vandfast billboard papir med blå bagside og høj opacitet til udendørs brug. Særligt velegnet til grafisk print i høj opløsning og perfekt farveglans.

HP Outdoor Billboard Blue Back Paper er udviklet specielt til udendørs plakattavler, og den høje opacitet og den blå bagside reducerer gennemskinneligheden af underliggende plakater.Den specialle coating på HP Outdoor Billboard Blue Back Paper giver en enestående farveglans for fremragende print hver gang.HP Outdoor Billboard Blue Back Paper er hvid papir i høj kvalitet både til farvestofbaseret blæk og UV-blæk. Vandfast ved brug sammen med UV-blæk. Afprøvet med klæbemidler og er let at montere, så du ikke behøver prøve dig frem.

Kort opsummerende beskrivelse HP C7950A storformat medie 30,5 m Mat:
Denne korte opsummering af %%titel%% data-sheet er en auto-generet som er baseret på produkt titlen og de første seks nøgle specikationer.

HP C7950A, 30,5 m, 12,7 cm (5"), Mat, 140 g/m²

Lang opsummerende beskrivelse HP C7950A storformat medie 30,5 m Mat:
Dette er en lang auto-generet beskrivelse af %%titel%% som er baseret på de første tre specifikationer i de første 5 gruppe specifikationer.

HP C7950A. Rulle, længde: 30,5 m, Størrelse: 12,7 cm (5"), Finish type: Mat, Vægt printer medie: 140 g/m²

Funktioner
Rulle, længde
30,5 m
Størrelse
Physical dimension.
12,7 cm (5")
Vægt printer medie
The weight of the media (e.g. sheet of paper) which you print on.
140 g/m²
Finish type
The way that a product is finished e.g. a matt or gloss finish.
Mat
Driftsbetingelser
Driftstemperatur (T-T)
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 35 °C
Driftsbetingelser
Opbevaringstemperatur (T-T)
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
10 - 30 °C
Relativ luftfugtighed ved drift (H-H)
20 - 80%
Relativ luftfugtighed ved opbevaring (H-H)
20 - 60%
Emballeringsdata
Pakkevægt
Weight of the packaged product.
6,9 kg