Choose country:
Choose language:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Reverse Print Matte Backlit Film

X
Mærke:
Den generelle varemærke af en fabrikant, hvorved forbrugeren kender sine produkter. En fabrikant kan have flere mærkenavne. Nogle producenter licensere deres varemærker til andre producenter.
HP
Produktnavn:
Product name is a brand's identification of a product, often a model name, but not totally unique as it can include some product variants. Product name is a key part of the Icecat product title on a product data-sheet.
Reverse Print Matte Backlit Film
Produktkode :
Mærkets unikke id for et produkt. Flere varekoder kan knyttes til en hoved produkt kode, hvis specifikationerne er identiske. Vi kortlægger ukorrekte koder eller undertiden logistiske varianter.
C7961A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) og Universal Product Code (UPC) er bedre kendt som stregkoden på et produkts emballage for entydigt identifikation af et produkt i en butik eller logistisk proces. Et produkt kan have flere stregkoder afhængig af logistiske variationer såsom emballage eller land.
0725184825446
Kategori Printfilm
Datablad kvalitet: oprettet / standardiseret af Icecat
Databladets kvalitet kan være på flere niveauer:
kun logistiske data importeres: Vi har kun grundlæggende data importeret fra en leverandør, en datablade er endnu ikke skabt af en redaktør.
skabt afHP: et datablad importeres fra en officiel kilde af en producent. Men databladet er endnu ikke standardiseret af en Icecat redaktør.
oprettet / standardiseret af Icecat: databladet oprettes eller standardiseret af en Icecat editor.
Produktvisninger: 65561
Denne statistik er baseret på den 96340 ved hjælp af e-handels-sider (eshops, distributører, sammenligning sider, e-handels ASPs, køb systemer osv.) at downloade denne Icecat datablad siden Kun sponsorering mærker indgår i gratis OpenIcecat indholdsdistribution som anvendes af 94174 Gratis Open Icecat brugere.
Information ændret d: 08 Jan 2021 17:44:52
Datoen af den seneste ændring af databladet i Icecats system
Garanti: Garanti: HP's medier til storformatprint garanteres at være fri for fabrikationsfejl og ­defekter og er udviklet til at modstå printerstop, når de anvendes korrekt.
Standardgarantierklæring: HP's medier til storformatprint garanteres at være fri for fabrikationsfejl og ­defekter og er udviklet til at modstå printerstop, når de anvendes korrekt. Hvis en bruger af en eller anden årsag er utilfreds med HP's medier til storformatprint, skal vedkommende kontakte sin HP forhandler.
Kort beskrivelse HP Reverse Print Matte Backlit Film :
Kort redaktionelle beskrivelse af %%titel%%

HP Film til bagbelysning og bagsidetryk, mat, 160 g, 1372 mm x 22,9 m
More>>>
HP Reverse Print Matte Backlit Film:
Den officielle marketing tekst af HP Reverse Print Matte Backlit Film som er leveret af producenten

HP Reverse Print Matte Backlit Film er gennemskinnelig polyesterfilm til avanceret grafik. Det har en en mat og en blank side og er skabt til fleksibelt print på HP Designjet printere.

Takket være HP Reverse Print Matte Backlit Films kridhvide diffussionslag kan du lave bagsidetryk eller direkte print med enten en blank eller mat finish. Den matte side er udviklet til spejlvendt print, til præsentationer og fotos i oplyste lyskasser.HP Reverse Print Matte Backlit Film giver resultater af høj kvalitet med strålende farver og skarp kantdefinition. Den særlige coating kan modstå oxidering og falmer ikke, hvilket forlænger printets levetid betydeligt.HP Reverse Print Matte Backlit Film er perfekt til iøjnefaldende udstillingsbrug og al slags bagbelyst udstillingsmateriale.

Kort opsummerende beskrivelse HP Reverse Print Matte Backlit Film:
Denne korte opsummering af %%titel%% data-sheet er en auto-generet som er baseret på produkt titlen og de første seks nøgle specikationer.

HP Reverse Print Matte Backlit Film, Mat, 160 g/m², 10 - 30 °C, 20 - 80%, 1390 x 127 x 127 mm

Lang opsummerende beskrivelse HP Reverse Print Matte Backlit Film:
Dette er en lang auto-generet beskrivelse af %%titel%% som er baseret på de første tre specifikationer i de første 5 gruppe specifikationer.

HP Reverse Print Matte Backlit Film. Finish type: Mat, Medievægt: 160 g/m². Dimensioner (BxDxH): 1390 x 127 x 127 mm

Funktioner
Finish type
Mat
Medievægt
160 g/m²
Driftsbetingelser
Driftstemperatur (T-T)
10 - 30 °C
Driftsbetingelser
Relativ luftfugtighed ved drift (H-H)
20 - 80%
Vægt & størrelser
Dimensioner (BxDxH)
1390 x 127 x 127 mm
Tekniske detaljer
Længde
22,9 m
Land Distributør
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)