Choose country:
Choose language:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP White Matte Polyester Film

X
Mærke:
Den generelle varemærke af en fabrikant, hvorved forbrugeren kender sine produkter. En fabrikant kan have flere mærkenavne. Nogle producenter licensere deres varemærker til andre producenter.
HP
Produktnavn:
Product name is a brand's identification of a product, often a model name, but not totally unique as it can include some product variants. Product name is a key part of the Icecat product title on a product data-sheet.
White Matte Polyester Film
Produktkode :
Mærkets unikke id for et produkt. Flere varekoder kan knyttes til en hoved produkt kode, hvis specifikationerne er identiske. Vi kortlægger ukorrekte koder eller undertiden logistiske varianter.
Q1736A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) og Universal Product Code (UPC) er bedre kendt som stregkoden på et produkts emballage for entydigt identifikation af et produkt i en butik eller logistisk proces. Et produkt kan have flere stregkoder afhængig af logistiske variationer såsom emballage eller land.
0725184825927
Kategori Printfilm
Datablad kvalitet: oprettet / standardiseret af Icecat
Databladets kvalitet kan være på flere niveauer:
kun logistiske data importeres: Vi har kun grundlæggende data importeret fra en leverandør, en datablade er endnu ikke skabt af en redaktør.
skabt afHP: et datablad importeres fra en officiel kilde af en producent. Men databladet er endnu ikke standardiseret af en Icecat redaktør.
oprettet / standardiseret af Icecat: databladet oprettes eller standardiseret af en Icecat editor.
Produktvisninger: 75131
Denne statistik er baseret på den 96371 ved hjælp af e-handels-sider (eshops, distributører, sammenligning sider, e-handels ASPs, køb systemer osv.) at downloade denne Icecat datablad siden Kun sponsorering mærker indgår i gratis OpenIcecat indholdsdistribution som anvendes af 94199 Gratis Open Icecat brugere.
Information ændret d: 08 Jan 2021 18:00:56
Datoen af den seneste ændring af databladet i Icecats system
Garanti: Garanti: HP's medier til storformatprint garanteres at være fri for fabrikationsfejl og ­defekter og er udviklet til at modstå printerstop, når de anvendes korrekt.
Garanti: HP's medier til storformatprint garanteres at være fri for fabrikationsfejl og ­defekter og er udviklet til at modstå printerstop, når de anvendes korrekt. Hvis en bruger af en eller anden årsag er utilfreds med HP's medier til storformatprint, skal vedkommende kontakte sin HP forhandler.
Kort beskrivelse HP White Matte Polyester Film :
Kort redaktionelle beskrivelse af %%titel%%

HP Polyesterfilm, hvid, mat, 165 g, 914 mm x 15,2 m
More>>>
HP White Matte Polyester Film:
Den officielle marketing tekst af HP White Matte Polyester Film som er leveret af producenten

HP White Matte Polyester Film er egnet både til indendørs og udendørs brug. Det er en hvid, uigennemskinnelig, mat polyesterfilm af høj kvalitet med vandtæt inkjetcoating. Denne matte film har en utrolig brudstyrke og formbestandighed.

HP White Matte Polyester Film giver fremragende billeder i fotokvalitet på en rivefast, mat hvid, uigennemsigtig film til både indendørs og udendørs brug.HP White Matte Polyester Film er en særdeles anvendelig og meget robust film med kort tørretid. Denne matte hvide, uigennemskinnelige polyesterfilm af høj kvalitet har en utrolig høj brudstyrke og formbestandighed.HP White Matte Polyester Film giver holdbare resultater med rivebestandig polyesterfilm, ridsefaste billeder og et materiale, der er modstandsdygtigt over for mekanisk slitage.

Kort opsummerende beskrivelse HP White Matte Polyester Film:
Denne korte opsummering af %%titel%% data-sheet er en auto-generet som er baseret på produkt titlen og de første seks nøgle specikationer.

HP White Matte Polyester Film, Mat, 167 g/m²

Lang opsummerende beskrivelse HP White Matte Polyester Film:
Dette er en lang auto-generet beskrivelse af %%titel%% som er baseret på de første tre specifikationer i de første 5 gruppe specifikationer.

HP White Matte Polyester Film. Finish type: Mat, Medievægt: 167 g/m²

Funktioner
Finish type
Mat
Medievægt
167 g/m²
Tekniske detaljer
Længde
15,2 m