Choose country:
Choose language:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Q1742A printbar tekstil 10 m Matte

X
Mærke:
Den generelle varemærke af en fabrikant, hvorved forbrugeren kender sine produkter. En fabrikant kan have flere mærkenavne. Nogle producenter licensere deres varemærker til andre producenter.
HP
Produktnavn:
Product name is a brand's identification of a product, often a model name, but not totally unique as it can include some product variants. Product name is a key part of the Icecat product title on a product data-sheet.
Q1742A
Produktkode :
Mærkets unikke id for et produkt. Flere varekoder kan knyttes til en hoved produkt kode, hvis specifikationerne er identiske. Vi kortlægger ukorrekte koder eller undertiden logistiske varianter.
Q1742A
EAN/UPC kode :
European Article Number (EAN) og Universal Product Code (UPC) er bedre kendt som stregkoden på et produkts emballage for entydigt identifikation af et produkt i en butik eller logistisk proces. Et produkt kan have flere stregkoder afhængig af logistiske variationer såsom emballage eller land.
0725184825989
Kategori
Textiles which can be used in printers to print designs and text onto them.
Printbare Tekstiler
Datablad kvalitet: oprettet / standardiseret af Icecat
Databladets kvalitet kan være på flere niveauer:
kun logistiske data importeres: Vi har kun grundlæggende data importeret fra en leverandør, en datablade er endnu ikke skabt af en redaktør.
skabt af HP: et datablad importeres fra en officiel kilde af en producent. Men databladet er endnu ikke standardiseret af en Icecat redaktør.
oprettet / standardiseret af Icecat: databladet oprettes eller standardiseret af en Icecat editor.
På markedet siden: 01 nov 2001
Datoen Icecat flrst bemærkede at dette product blev inkluderet i en kanal partners prisliste
Produktvisninger: 63120
Denne statistik er baseret på den 81865 ved hjælp af e-handels-sider (eshops, distributører, sammenligning sider, e-handels ASPs, køb systemer osv.) at downloade denne Icecat datablad siden 01-11-01 Kun sponsorering mærker indgår i gratis OpenIcecat indholdsdistribution som anvendes af 80010 Gratis Open Icecat brugere.
Information ændret d: 29 nov 2018 15:31:30
Datoen af den seneste ændring af databladet i Icecats system
Garanti: Garanti: HP's medier til storformatprint garanteres at være fri for fabrikationsfejl og ­defekter og er udviklet til at modstå printerstop, når de anvendes korrekt.
Standardgarantierklæring: HP's medier til storformatprint garanteres at være fri for fabrikationsfejl og ­defekter og er udviklet til at modstå printerstop, når de anvendes korrekt. Hvis en bruger af en eller anden årsag er utilfreds med HP's medier til storformatprint, skal vedkommende kontakte sin HP forhandler.
Kort beskrivelse HP Q1742A printbar tekstil 10 m Matte :
Kort redaktionelle beskrivelse af %%titel%%

HP Bomuldsstof, mat, 215 g, 914 mm x 10 m
More>>>
HP Q1742A printbar tekstil 10 m Matte:
Den officielle marketing tekst af HP Q1742A printbar tekstil 10 m Matte som er leveret af producenten

HP Cotton Matte Fabric er et 100% bomuldsmedie. Det er brandhæmmende og har et flot fald. Et alsidigt medie, som er ideelt til en lang række formål, f.eks. messer og butiksmaterialer.

HP Cotton Matte Fabric giver printresultater i høj kvalitet med flotte, strålende farver og stor kantskarphed. Mediet ligner og føles som stof og giver bevægelige bannere og iøjnefaldende vinduesudstillinger.HP Cotton Matte Fabric er et brandhæmmende bannermateriale, der er særdeles velegnet til ophængning. Det kan både anvendes sammen med HP's farvestofbaserede blæk og UV-blæk, og det er kendetegnet ved høj blækretention og hurtig blæktørring, hvilket medvirker til at øge produktiviteten.HP Cotton Matte Fabric har en blækmodtagelig coating med høj densitet, der gør det muligt at printe billeder med moderat mætning uden pudling. Kan anvendes med både farvestofbaseret blæk og UV-blæk.

Kort opsummerende beskrivelse HP Q1742A printbar tekstil 10 m Matte:
Denne korte opsummering af %%titel%% data-sheet er en auto-generet som er baseret på produkt titlen og de første seks nøgle specikationer.

HP Q1742A

Lang opsummerende beskrivelse HP Q1742A printbar tekstil 10 m Matte:
Dette er en lang auto-generet beskrivelse af %%titel%% som er baseret på de første tre specifikationer i de første 5 gruppe specifikationer.

HP Q1742A

Tekniske detaljer
Rulle, længde
10 m
Mål (BxHxD)
950 x 127 x 127 mm
Pakke vægt
2,9 kg
Rulle, bredde
91,4 cm
Printmateriale, lagerholdbarhed
Length of time (duration) a media product may be stored before use
2 År
Vægt printer medie
215 g/m²
Vægt
2,9 kg
Tykkelse af printmedier
Physical thickness of media (paper or film) expressed in mils and microns.
15 µm
Antal pr. palle
Quantity of a single product per pallet. If more than one product is packed per carton, this is the number of products (not number of cartons) per shipping pallet
42 stk
Relativ luftfugtighed (H-H)
20 - 70%
Tekniske detaljer
Driftstemperatur (T-T)
15 - 30 °C
Print medie, glans niveau
ASTM D-523
Lagrings-temperatur (T-T)
10 - 30 °C
Lagring, relativ fugtighedsgrænse
20 - 60%
Finish type
Matte
Oprindelsesland
Tyskland
Driftstemperatur (T-T)
59 - 86 °F
Emballagestørrelse (BxDxH)
950 x 127 x 127 mm
Vægt palle
216 kg
Core diameter
5,08 cm
Customer service details
X