Choose country:
Choose language:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Q1743A printpapir Mat 1 ark Hvid

X
Mærke:
Den generelle varemærke af en fabrikant, hvorved forbrugeren kender sine produkter. En fabrikant kan have flere mærkenavne. Nogle producenter licensere deres varemærker til andre producenter.
HP
Produktnavn:
Product name is a brand's identification of a product, often a model name, but not totally unique as it can include some product variants. Product name is a key part of the Icecat product title on a product data-sheet.
Q1743A
Produktkode :
Mærkets unikke id for et produkt. Flere varekoder kan knyttes til en hoved produkt kode, hvis specifikationerne er identiske. Vi kortlægger ukorrekte koder eller undertiden logistiske varianter.
Q1743A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) og Universal Product Code (UPC) er bedre kendt som stregkoden på et produkts emballage for entydigt identifikation af et produkt i en butik eller logistisk proces. Et produkt kan have flere stregkoder afhængig af logistiske variationer såsom emballage eller land.
0725184825996
Kategori Printpapir
Datablad kvalitet: oprettet / standardiseret af Icecat
Databladets kvalitet kan være på flere niveauer:
kun logistiske data importeres: Vi har kun grundlæggende data importeret fra en leverandør, en datablade er endnu ikke skabt af en redaktør.
skabt afHP: et datablad importeres fra en officiel kilde af en producent. Men databladet er endnu ikke standardiseret af en Icecat redaktør.
oprettet / standardiseret af Icecat: databladet oprettes eller standardiseret af en Icecat editor.
Produktvisninger: 62368
Denne statistik er baseret på den 94222 ved hjælp af e-handels-sider (eshops, distributører, sammenligning sider, e-handels ASPs, køb systemer osv.) at downloade denne Icecat datablad siden Kun sponsorering mærker indgår i gratis OpenIcecat indholdsdistribution som anvendes af 92080 Gratis Open Icecat brugere.
Information ændret d: 03 okt 2020 11:38:23
Datoen af den seneste ændring af databladet i Icecats system
Garanti: Garanti: HP's medier til storformatprint garanteres at være fri for fabrikationsfejl og ­defekter og er udviklet til at modstå printerstop, når de anvendes korrekt.
Standardgarantierklæring: HP's medier til storformatprint garanteres at være fri for fabrikationsfejl og ­defekter og er udviklet til at modstå printerstop, når de anvendes korrekt. Hvis en bruger af en eller anden årsag er utilfreds med HP's medier til storformatprint, skal vedkommende kontakte sin HP forhandler.
Kort beskrivelse HP Q1743A printpapir Mat 1 ark Hvid :
Kort redaktionelle beskrivelse af %%titel%%

HP Bomuldsstof, mat, 215 g, 1372 mm x 10 m
More>>>
HP Q1743A printpapir Mat 1 ark Hvid:
Den officielle marketing tekst af HP Q1743A printpapir Mat 1 ark Hvid som er leveret af producenten

HP Cotton Matte Fabric er et 100% bomuldsmedie. Det er brandhæmmende og har et flot fald. Et alsidigt medie, som er ideelt til en lang række formål, f.eks. messer og butiksmaterialer.

HP Cotton Matte Fabric giver printresultater i høj kvalitet med flotte, strålende farver og stor kantskarphed. Mediet ligner og føles som stof og giver bevægelige bannere og iøjnefaldende vinduesudstillinger.HP Cotton Matte Fabric er et brandhæmmende bannermateriale, der er særdeles velegnet til ophængning. Det kan både anvendes sammen med HP's farvestofbaserede blæk og UV-blæk, og det er kendetegnet ved høj blækretention og hurtig blæktørring, hvilket medvirker til at øge produktiviteten.HP Cotton Matte Fabric har en blækmodtagelig coating med høj densitet, der gør det muligt at printe billeder med moderat mætning uden pudling. Kan anvendes med både farvestofbaseret blæk og UV-blæk.

Kort opsummerende beskrivelse HP Q1743A printpapir Mat 1 ark Hvid:
Denne korte opsummering af %%titel%% data-sheet er en auto-generet som er baseret på produkt titlen og de første seks nøgle specikationer.

HP Q1743A, Inkjet print, Mat, 1 ark, Hvid, 215 g/m², 15 µm

Lang opsummerende beskrivelse HP Q1743A printpapir Mat 1 ark Hvid:
Dette er en lang auto-generet beskrivelse af %%titel%% som er baseret på de første tre specifikationer i de første 5 gruppe specifikationer.

HP Q1743A. Anbefalet brug: Inkjet print, Finish type: Mat, Ark pr. pakke: 1 ark. Pakke bredde: 1390 mm, Pakke dybde: 127 mm, Pakke højde: 127 mm. Størrelse: 139,7 cm (55")

Funktioner
Anbefalet brug *
What the product should be used for, and how it should be used (e.g. ambient temperature).
Inkjet print
Finish type *
The way that a product is finished e.g. a matt or gloss finish.
Mat
Ark pr. pakke *
The number of sheets of paper etc. in each pack.
1 ark
Farve på produkt *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Hvid
Medievægt *
The weight of the media used with this product.
215 g/m²
Tykkelse af printmedier
Physical thickness of media (paper or film) expressed in mils and microns.
15 µm
Vægt & størrelser
Pakke bredde
The distance from one side of the packaging to the other.
1390 mm
Pakke dybde
The distance from the front to the back of the packaging.
127 mm
Pakke højde
The distance from the top to the bottom of the packaging.
127 mm
Vægt & størrelser
Pakkevægt
Weight of the packaged product.
4,3 kg
Driftsbetingelser
Relativ luftfugtighed ved drift (H-H)
20 - 70%
Driftstemperatur (T-T)
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 30 °C
Opbevaringstemperatur (T-T)
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
10 - 30 °C
Relativ luftfugtighed ved opbevaring (H-H)
20 - 60%
Andre funktioner
Størrelse
Physical dimension.
139,7 cm (55")
X