Choose country:
Choose language:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Q1745A storformat medie 10 m Mat

X
Mærke:
Den generelle varemærke af en fabrikant, hvorved forbrugeren kender sine produkter. En fabrikant kan have flere mærkenavne. Nogle producenter licensere deres varemærker til andre producenter.
HP
Produktnavn:
Product name is a brand's identification of a product, often a model name, but not totally unique as it can include some product variants. Product name is a key part of the Icecat product title on a product data-sheet.
Q1745A
Produktkode :
Mærkets unikke id for et produkt. Flere varekoder kan knyttes til en hoved produkt kode, hvis specifikationerne er identiske. Vi kortlægger ukorrekte koder eller undertiden logistiske varianter.
Q1745A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) og Universal Product Code (UPC) er bedre kendt som stregkoden på et produkts emballage for entydigt identifikation af et produkt i en butik eller logistisk proces. Et produkt kan have flere stregkoder afhængig af logistiske variationer såsom emballage eller land.
0725184826016
Datablad kvalitet: oprettet / standardiseret af Icecat
Databladets kvalitet kan være på flere niveauer:
kun logistiske data importeres: Vi har kun grundlæggende data importeret fra en leverandør, en datablade er endnu ikke skabt af en redaktør.
skabt afHP: et datablad importeres fra en officiel kilde af en producent. Men databladet er endnu ikke standardiseret af en Icecat redaktør.
oprettet / standardiseret af Icecat: databladet oprettes eller standardiseret af en Icecat editor.
Produktvisninger: 67101
Denne statistik er baseret på den 96307 ved hjælp af e-handels-sider (eshops, distributører, sammenligning sider, e-handels ASPs, køb systemer osv.) at downloade denne Icecat datablad siden Kun sponsorering mærker indgår i gratis OpenIcecat indholdsdistribution som anvendes af 94085 Gratis Open Icecat brugere.
Information ændret d: 08 Jan 2021 18:00:53
Datoen af den seneste ændring af databladet i Icecats system
Garanti: Garanti: HP's medier til storformatprint garanteres at være fri for fabrikationsfejl og ­defekter og er udviklet til at modstå printerstop, når de anvendes korrekt.
Standardgarantierklæring: HP's medier til storformatprint garanteres at være fri for fabrikationsfejl og ­defekter og er udviklet til at modstå printerstop, når de anvendes korrekt. Hvis en bruger af en eller anden årsag er utilfreds med HP's medier til storformatprint, skal vedkommende kontakte sin HP forhandler.
Kort beskrivelse HP Q1745A storformat medie 10 m Mat :
Kort redaktionelle beskrivelse af %%titel%%

HP Polyesterstof med papirbagside, 130 g, 91,44 cm x 10 m
More>>>
HP Q1745A storformat medie 10 m Mat:
Den officielle marketing tekst af HP Q1745A storformat medie 10 m Mat som er leveret af producenten

HP Paper-backed Polyester Fabric er et 100% strikket polyestermedie. Det er brandhæmmende og har et flot fald. Et alsidigt medie, som er ideelt til en lang række formål - bannere, gardiner, udsmykning og vinduesudstillinger.

HP Paper-backed Polyester Fabric giver printresultater i høj kvalitet med flotte, strålende farver. Mediet ligner og føles som stof og giver bevægelige bannere og iøjnefaldende vinduesudstillinger.HP Paper-backed Polyester Fabric er velegnet til både UV- og farvestofbaseret blæk og til de fleste storformatprintere. Mediet er fæstnet på et papirbæreark for stabil fremføring i printeren.HP Paper-backed Polyester Fabric er et slidstærkt, rive- og gnidefast medie. 100% polyester, strikket og fremstår i topkvalitet.

Kort opsummerende beskrivelse HP Q1745A storformat medie 10 m Mat:
Denne korte opsummering af %%titel%% data-sheet er en auto-generet som er baseret på produkt titlen og de første seks nøgle specikationer.

HP Q1745A, 10 m, Mat, 290 µm, 110 g/m²

Lang opsummerende beskrivelse HP Q1745A storformat medie 10 m Mat:
Dette er en lang auto-generet beskrivelse af %%titel%% som er baseret på de første tre specifikationer i de første 5 gruppe specifikationer.

HP Q1745A. Rulle, længde: 10 m, Finish type: Mat, Tykkelse af printmedier: 290 µm, Vægt printer medie: 110 g/m²

Funktioner
Rulle, længde
10 m
Kernediameter
5,08 cm
Tykkelse af printmedier
290 µm
Vægt printer medie
110 g/m²
Printmateriale, lagerholdbarhed
1 År
Finish type
Mat
Oprindelsesland
Tyskland
Driftsbetingelser
Driftstemperatur (T-T)
15 - 30 °C
Relativ luftfugtighed ved drift (H-H)
20 - 80%
Vægt & størrelser
Dimensioner (BxDxH)
950 x 127 x 127 mm
Vægt
2,9 kg
Palle dimensioner (BxDxH)
1220 x 1070 x 1020 mm
Emballeringsdata
Pakkens dimensioner (BxDxH)
950 x 127 x 127 mm
Pakkevægt
2,9 kg
Logistik data
Pallevægt
216 kg
Andre funktioner
Antal pr. palle
42 stk
Printmateriale, laminering
pressure-sensitive laminate films
Kernestørrelse (britisk standard)
2"
Antal pr. kasse
1 stk