Choose country:
Choose language:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Q1760A storformat medie 45,7 m Mat

X
Mærke:
Den generelle varemærke af en fabrikant, hvorved forbrugeren kender sine produkter. En fabrikant kan have flere mærkenavne. Nogle producenter licensere deres varemærker til andre producenter.
HP
Produktnavn:
Product name is a brand's identification of a product, often a model name, but not totally unique as it can include some product variants. Product name is a key part of the Icecat product title on a product data-sheet.
Q1760A
Produktkode :
Mærkets unikke id for et produkt. Flere varekoder kan knyttes til en hoved produkt kode, hvis specifikationerne er identiske. Vi kortlægger ukorrekte koder eller undertiden logistiske varianter.
Q1760A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) og Universal Product Code (UPC) er bedre kendt som stregkoden på et produkts emballage for entydigt identifikation af et produkt i en butik eller logistisk proces. Et produkt kan have flere stregkoder afhængig af logistiske variationer såsom emballage eller land.
0725184826160
Datablad kvalitet: oprettet / standardiseret af Icecat
Databladets kvalitet kan være på flere niveauer:
kun logistiske data importeres: Vi har kun grundlæggende data importeret fra en leverandør, en datablade er endnu ikke skabt af en redaktør.
skabt afHP: et datablad importeres fra en officiel kilde af en producent. Men databladet er endnu ikke standardiseret af en Icecat redaktør.
oprettet / standardiseret af Icecat: databladet oprettes eller standardiseret af en Icecat editor.
Produktvisninger: 111858
Denne statistik er baseret på den 96333 ved hjælp af e-handels-sider (eshops, distributører, sammenligning sider, e-handels ASPs, køb systemer osv.) at downloade denne Icecat datablad siden Kun sponsorering mærker indgår i gratis OpenIcecat indholdsdistribution som anvendes af 94159 Gratis Open Icecat brugere.
Information ændret d: 08 Jan 2021 18:00:49
Datoen af den seneste ændring af databladet i Icecats system
Garanti: Garanti: HP's medier til storformatprint garanteres at være fri for fabrikationsfejl og ­defekter og er udviklet til at modstå printerstop, når de anvendes korrekt.
Standardgarantierklæring: HP's medier til storformatprint garanteres at være fri for fabrikationsfejl og ­defekter og er udviklet til at modstå printerstop, når de anvendes korrekt. Hvis en bruger af en eller anden årsag er utilfreds med HP's medier til storformatprint, skal vedkommende kontakte sin HP forhandler.
Kort beskrivelse HP Q1760A storformat medie 45,7 m Mat :
Kort redaktionelle beskrivelse af %%titel%%

HP gult papir, 92 g, 91,44 cm x 45,7 m
More>>>
HP Q1760A storformat medie 45,7 m Mat:
Den officielle marketing tekst af HP Q1760A storformat medie 45,7 m Mat som er leveret af producenten

HP Yellow Coloured Paper er ideelt til butiksreklamer, bannere og skilte til kortvarig brug. Den matte, knaldgule overflade er god som kontrast til fed sort tekst.

Papirets iøjnefaldende gule farve sørger for, at teksten får størst mulig effekt.HP Yellow Coloured Paper giver print af høj kvalitet med strålende farver og farven giver god kontrast til tydelig, sort tekst. Ideelt til udstilllingsbrug, f.eks. til butiksreklamer, loftsbannere og plakater.HP Yellow Coloured Paper har en mat finish uden genskær og er ideelt til flotte og iøjnefaldende tekstbaserede skilte.

Kort opsummerende beskrivelse HP Q1760A storformat medie 45,7 m Mat:
Denne korte opsummering af %%titel%% data-sheet er en auto-generet som er baseret på produkt titlen og de første seks nøgle specikationer.

HP Q1760A, 45,7 m, Mat, 95 g/m²

Lang opsummerende beskrivelse HP Q1760A storformat medie 45,7 m Mat:
Dette er en lang auto-generet beskrivelse af %%titel%% som er baseret på de første tre specifikationer i de første 5 gruppe specifikationer.

HP Q1760A. Rulle, længde: 45,7 m, Finish type: Mat, Vægt printer medie: 95 g/m²

Funktioner
Rulle, længde
45,7 m
Kernediameter
5,08 cm
Vægt printer medie
95 g/m²
Finish type
Mat
Oprindelsesland
Tyskland
Driftsbetingelser
Driftstemperatur (T-T)
15 - 35 °C
Opbevaringstemperatur (T-T)
10 - 30 °C
Relativ luftfugtighed ved drift (H-H)
20 - 80%
Relativ luftfugtighed ved opbevaring (H-H)
30 - 65%
Vægt & størrelser
Dimensioner (BxDxH)
930 x 110 x 110 mm
Vægt
4 kg
Palle dimensioner (BxDxH)
1200 x 800 x 1080 mm
Emballeringsdata
Pakkens dimensioner (BxDxH)
930 x 110 x 110 mm
Pakkevægt
4,5 kg
Logistik data
Pallevægt
330 kg
Andre funktioner
Antal pr. palle
70 stk
Kernestørrelse (britisk standard)
2"
Antal pr. kasse
1 stk