Choose country:
Choose language:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Matte Polypropylene 1372 mm x 22.9 m (54 in x 75 ft)

X
Mærke:
Den generelle varemærke af en fabrikant, hvorved forbrugeren kender sine produkter. En fabrikant kan have flere mærkenavne. Nogle producenter licensere deres varemærker til andre producenter.
HP
Produktnavn:
Product name is a brand's identification of a product, often a model name, but not totally unique as it can include some product variants. Product name is a key part of the Icecat product title on a product data-sheet.
Matte Polypropylene 1372 mm x 22.9 m (54 in x 75 ft)
Produktkode :
Mærkets unikke id for et produkt. Flere varekoder kan knyttes til en hoved produkt kode, hvis specifikationerne er identiske. Vi kortlægger ukorrekte koder eller undertiden logistiske varianter.
Q1906A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) og Universal Product Code (UPC) er bedre kendt som stregkoden på et produkts emballage for entydigt identifikation af et produkt i en butik eller logistisk proces. Et produkt kan have flere stregkoder afhængig af logistiske variationer såsom emballage eller land.
0088698419243
Kategori Printfilm
Datablad kvalitet: oprettet / standardiseret af Icecat
Databladets kvalitet kan være på flere niveauer:
kun logistiske data importeres: Vi har kun grundlæggende data importeret fra en leverandør, en datablade er endnu ikke skabt af en redaktør.
skabt afHP: et datablad importeres fra en officiel kilde af en producent. Men databladet er endnu ikke standardiseret af en Icecat redaktør.
oprettet / standardiseret af Icecat: databladet oprettes eller standardiseret af en Icecat editor.
Produktvisninger: 101687
Denne statistik er baseret på den 96263 ved hjælp af e-handels-sider (eshops, distributører, sammenligning sider, e-handels ASPs, køb systemer osv.) at downloade denne Icecat datablad siden Kun sponsorering mærker indgår i gratis OpenIcecat indholdsdistribution som anvendes af 94074 Gratis Open Icecat brugere.
Information ændret d: 06 Jan 2021 22:04:42
Datoen af den seneste ændring af databladet i Icecats system
Garanti: Garanti: HP's storformatprintmateriale er fri for mangler og defekter i materiale og udførelse. Garantierklæringen findes på: http:///go/HPMediaWarranties. Alle henvendelser i forbindelse med garantien bedes rettet til HP's kundeservice.
Garanti: HP garanterer over for dig – slutbrugeren – at HP's storformatprintmateriale er fri for defekter i materialer og udførelse. Hvis HP bliver bekendt med sådanne defekter under garantiperioden, vil HP – efter eget valg – enten erstatte produkter, som viser sig at være defekte, med det samme eller et tilsvarende produkt efter HP's valg, eller vælge at refundere købsprisen. Alle henvendelser i forbindelse med garantien bedes rettet til HP's kundeservice. I DET OMFANG LOKAL LOVGIVNING TILLADER DET, ER OVENNÆVNTE GARANTI EKSKLUSIV, OG DER GIVES INGEN ANDEN GARANTI ELLER BETINGELSE, HVERKEN SKRIFTLIGT ELLER MUNDTLIGT, UDTRYKKELIGT ELLER UNDERFORSTÅET, OG HP FRASIGER SIG UDTRYKKELIGT UNDERFORSTÅEDE GARANTIER ELLER BETINGELSER OM SALGBARHED, TILFREDSSTILLENDE KVALITET OG EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL. I DET OMFANG LOKAL LOVGIVNING TILLADER DET, ER HP ELLER DETS LEVERANDØRER UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER ANSVARLIGE FOR DIREKTE, SPECIELLE ELLER TILFÆLDIGE SKADER, FØLGESKADER (HERUNDER TAB AF FORTJENESTE ELLER DATA) ELLER ANDEN SKADE, HVAD ENTEN DER ER TALE OM ET KONTRAKTRETSLIGT FORHOLD ELLER ANDET. I DET OMFANG DE ENKELTE LANDES LOVE TILLADER DET, ER RETSMIDLERNE, SOM ER BESKREVET I DENNE ERKLÆRING OM GARANTI, DE ENESTE OG UDTØMMENDE RETSMIDLER. GARANTIBETINGELSERNE I DENNE ERKLÆRING UDELUKKER, BEGRÆNSER ELLER ÆNDRER IKKE, BORTSET FRA I DET OMFANG, SOM LOVEN TILLADER DET, DE UFRAVIGELIGE LOVBESTEMTE RETTIGHEDER, SOM ER GÆLDENDE FOR SALGET AF DETTE PRODUKT, MEN ER I TILLÆG HERTIL.
Kort beskrivelse HP Matte Polypropylene 1372 mm x 22.9 m (54 in x 75 ft) :
Kort redaktionelle beskrivelse af %%titel%%

HP Polypropylen, mat, 130 g, 1372 mm x 22,9 m
More>>>
HP Matte Polypropylene 1372 mm x 22.9 m (54 in x 75 ft):
Den officielle marketing tekst af HP Matte Polypropylene 1372 mm x 22.9 m (54 in x 75 ft) som er leveret af producenten

Fremstil præsentationer, bannere og skilte – ja selv realistiske fotoforstørrelser, der gør indtryk. Dette vand-[1] og rivefaste medie er ideelt til indendørs- og udendørsbrug med masser af flotte farver og skarp kantdefinition. Og så kan det sendes til genbrug[2].

Fremstil print med strålende farver, fotorealistiske billeder samt traditionelle fotos – ideelt til et stort udvalg af skiltemateriale, herunder fotoforstørrelser. Brug originalt farvestofbaseret HP-blæk til flotte og mættede billeder.Det er nemt at håndtere disse print, der ikke rives i stykker. Med samme høje kvalitet som fotos og falder samtidigt smukt som bannermateriale. Du får et vandbestandigt materiale[1] uden at gå på kompromis med farverne og kantdefinition.Tilbyd et stort udvalg af muligheder fra præsentationer, bannere og skilte til fotoforstørrelser – og vær med til at opfylde virksomhedens og kundernes miljømål – med dette økonomiske og alsidige HP-printmateriale, der kan genbruges.[2]

Kort opsummerende beskrivelse HP Matte Polypropylene 1372 mm x 22.9 m (54 in x 75 ft):
Denne korte opsummering af %%titel%% data-sheet er en auto-generet som er baseret på produkt titlen og de første seks nøgle specikationer.

HP Matte Polypropylene 1372 mm x 22.9 m (54 in x 75 ft), Mat, 130 g/m², 93%, 2 År, Schweiz, 137,2 cm

Lang opsummerende beskrivelse HP Matte Polypropylene 1372 mm x 22.9 m (54 in x 75 ft):
Dette er en lang auto-generet beskrivelse af %%titel%% som er baseret på de første tre specifikationer i de første 5 gruppe specifikationer.

HP Matte Polypropylene 1372 mm x 22.9 m (54 in x 75 ft). Finish type: Mat, Vægt printer medie: 130 g/m², Printmateriale, uigennemsigtighed: 93%. Rulle, bredde: 137,2 cm, Rulle, længde: 23 m, Kernediameter: 5,08 cm

Funktioner
Finish type
Mat
Vægt printer medie
130 g/m²
Printmateriale, uigennemsigtighed
93%
Printmateriale, lagerholdbarhed
2 År
Oprindelsesland
Schweiz
Vægt & størrelser
Rulle, bredde
137,2 cm
Rulle, længde
23 m
Kernediameter
5,08 cm
Tekniske detaljer
Printmateriale, lysstyrke
98
Kernestørrelse (britisk standard)
2"