Choose country:
Choose language:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Q1908A printfilm

X
Mærke:
Den generelle varemærke af en fabrikant, hvorved forbrugeren kender sine produkter. En fabrikant kan have flere mærkenavne. Nogle producenter licensere deres varemærker til andre producenter.
HP
Produktnavn:
Product name is a brand's identification of a product, often a model name, but not totally unique as it can include some product variants. Product name is a key part of the Icecat product title on a product data-sheet.
Q1908A
Produktkode :
Mærkets unikke id for et produkt. Flere varekoder kan knyttes til en hoved produkt kode, hvis specifikationerne er identiske. Vi kortlægger ukorrekte koder eller undertiden logistiske varianter.
Q1908A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) og Universal Product Code (UPC) er bedre kendt som stregkoden på et produkts emballage for entydigt identifikation af et produkt i en butik eller logistisk proces. Et produkt kan have flere stregkoder afhængig af logistiske variationer såsom emballage eller land.
0088698419267
Kategori Printfilm
Datablad kvalitet: oprettet / standardiseret af Icecat
Databladets kvalitet kan være på flere niveauer:
kun logistiske data importeres: Vi har kun grundlæggende data importeret fra en leverandør, en datablade er endnu ikke skabt af en redaktør.
skabt afHP: et datablad importeres fra en officiel kilde af en producent. Men databladet er endnu ikke standardiseret af en Icecat redaktør.
oprettet / standardiseret af Icecat: databladet oprettes eller standardiseret af en Icecat editor.
Produktvisninger: 97382
Denne statistik er baseret på den 96365 ved hjælp af e-handels-sider (eshops, distributører, sammenligning sider, e-handels ASPs, køb systemer osv.) at downloade denne Icecat datablad siden Kun sponsorering mærker indgår i gratis OpenIcecat indholdsdistribution som anvendes af 94197 Gratis Open Icecat brugere.
Information ændret d: 08 Jan 2021 18:00:59
Datoen af den seneste ændring af databladet i Icecats system
Garanti: Garanti: HP's medier til storformatprint garanteres at være fri for fabrikationsfejl og ­defekter og er udviklet til at modstå printerstop, når de anvendes korrekt.
Standardgarantierklæring: HP's medier til storformatprint garanteres at være fri for fabrikationsfejl og ­defekter og er udviklet til at modstå printerstop, når de anvendes korrekt. Hvis en bruger af en eller anden årsag er utilfreds med HP's medier til storformatprint, skal vedkommende kontakte sin HP forhandler.
Kort beskrivelse HP Q1908A printfilm :
Kort redaktionelle beskrivelse af %%titel%%

HP Polypropylen, selvklæbende, mat, 225 g, 91,44 cm x 21,3 m
More>>>
HP Q1908A printfilm:
Den officielle marketing tekst af HP Q1908A printfilm som er leveret af producenten

HP Matte Adhesive-back Polypropylene er en hvid, mat, klæbende polypropylenfilm med vandbestandig coating og en bagside med acryllim og silikonefilm. Ideel til indendørs og udendørs skiltning.

HP Matte Adhesive-back Polypropylene giver strålende farver og skarp kantdefinition med både farvebaseret blæk og UV-blæk.HP Matte Adhesive-back Polypropylene er et meget robust medie med kort tørretid. Det kan anvendes sammen med både pigment- og farvestofbaseret blæk.HP Matte Adhesive-back Polypropylene er vandfast uden laminering, når der anvendes pigmentbaseret UV-blæk. Det har en særlig blækmodtagelig coating, som gør det ideelt til både indendørs- og udendørsbrug.

Kort opsummerende beskrivelse HP Q1908A printfilm:
Denne korte opsummering af %%titel%% data-sheet er en auto-generet som er baseret på produkt titlen og de første seks nøgle specikationer.

HP Q1908A, Mat, 225 g/m², 15 - 35 °C, 20 - 80%, 59 - 95 °F, 91,4 cm (36")

Lang opsummerende beskrivelse HP Q1908A printfilm:
Dette er en lang auto-generet beskrivelse af %%titel%% som er baseret på de første tre specifikationer i de første 5 gruppe specifikationer.

HP Q1908A. Finish type: Mat, Vægt printer medie: 225 g/m². Størrelse: 91,4 cm (36")

Funktioner
Finish type
Mat
Vægt printer medie
225 g/m²
Driftsbetingelser
Driftstemperatur (T-T)
15 - 35 °C
Driftsbetingelser
Relativ luftfugtighed ved drift (H-H)
20 - 80%
Driftstemperatur (T-T)
59 - 95 °F
Vægt & størrelser
Størrelse
91,4 cm (36")
Tekniske detaljer
Maksimal rullelængde
21,3 m