Choose country:
Choose language:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Two-view Cling Film udskrivningsfilm

X
Mærke:
Den generelle varemærke af en fabrikant, hvorved forbrugeren kender sine produkter. En fabrikant kan have flere mærkenavne. Nogle producenter licensere deres varemærker til andre producenter.
HP
Produktnavn:
Product name is a brand's identification of a product, often a model name, but not totally unique as it can include some product variants. Product name is a key part of the Icecat product title on a product data-sheet.
Two-view Cling Film
Produktkode :
Mærkets unikke id for et produkt. Flere varekoder kan knyttes til en hoved produkt kode, hvis specifikationerne er identiske. Vi kortlægger ukorrekte koder eller undertiden logistiske varianter.
Q1915A
EAN/UPC kode :
European Article Number (EAN) og Universal Product Code (UPC) er bedre kendt som stregkoden på et produkts emballage for entydigt identifikation af et produkt i en butik eller logistisk proces. Et produkt kan have flere stregkoder afhængig af logistiske variationer såsom emballage eller land.
0088698419298
Kategori Udskrivningsfilm
Datablad kvalitet: oprettet / standardiseret af Icecat
Databladets kvalitet kan være på flere niveauer:
kun logistiske data importeres: Vi har kun grundlæggende data importeret fra en leverandør, en datablade er endnu ikke skabt af en redaktør.
skabt af HP: et datablad importeres fra en officiel kilde af en producent. Men databladet er endnu ikke standardiseret af en Icecat redaktør.
oprettet / standardiseret af Icecat: databladet oprettes eller standardiseret af en Icecat editor.
På markedet siden: 01 nov 2001
Datoen Icecat flrst bemærkede at dette product blev inkluderet i en kanal partners prisliste
Produktvisninger: 76742
Denne statistik er baseret på den 81751 ved hjælp af e-handels-sider (eshops, distributører, sammenligning sider, e-handels ASPs, køb systemer osv.) at downloade denne Icecat datablad siden 01-11-01 Kun sponsorering mærker indgår i gratis OpenIcecat indholdsdistribution som anvendes af 79891 Gratis Open Icecat brugere.
Information ændret d: 13 jun 2018 08:43:29
Datoen af den seneste ændring af databladet i Icecats system
HP Two View Cling (0,0MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garanti: Garanti: HP's medier til storformatprint garanteres at være fri for fabrikationsfejl og ­defekter og er udviklet til at modstå printerstop, når de anvendes korrekt.
Standardgarantierklæring: HP's medier til storformatprint garanteres at være fri for fabrikationsfejl og ­defekter og er udviklet til at modstå printerstop, når de anvendes korrekt. Hvis en bruger af en eller anden årsag er utilfreds med HP's medier til storformatprint, skal vedkommende kontakte sin HP forhandler.
Kort beskrivelse HP Two-view Cling Film udskrivningsfilm :
Kort redaktionelle beskrivelse af %%titel%%

HP Klæbende film til bagsidetryk, 240 g, 1067 mm x 22,9 m
More>>>
HP Two-view Cling Film udskrivningsfilm:
Den officielle marketing tekst af HP Two-view Cling Film udskrivningsfilm som er leveret af producenten

En 230 μm spejlvendt, gennemsigtig og selvklæbende polyesterfilm, der er ideel til avanceret grafik. Det er mat på den ene side og selvklæbende på den anden og kan nemt monteres og flyttes rundt på alle jævne overflader.

Levende farver på begge sider med HP farvestofbaseret blæk. Perfekt i f.eks. forretningsvinduer.Leveres med en aftagelig bagbeklædning og ikke permanent klæbestof, så det er let at montere eller flytte.Kan nemt monteres – og flyttes til nyt sted uden at efterlade limrester på overfladen.

Kort opsummerende beskrivelse HP Two-view Cling Film udskrivningsfilm:
Denne korte opsummering af %%titel%% data-sheet er en auto-generet som er baseret på produkt titlen og de første seks nøgle specikationer.

HP Two-view Cling Film, Matte, 240 g/m², Schweiz, 15 - 35 °C, 20 - 80%

Lang opsummerende beskrivelse HP Two-view Cling Film udskrivningsfilm:
Dette er en lang auto-generet beskrivelse af %%titel%% som er baseret på de første tre specifikationer i de første 5 gruppe specifikationer.

HP Two-view Cling Film. Finish type: Matte, Medievægt: 240 g/m², Oprindelsesland: Schweiz

Funktioner
Finish type
Matte
Medievægt
240 g/m²
Oprindelsesland
Schweiz
Miljømæssige betingelser
Driftstemperatur (T-T)
15 - 35 °C
Relativ luftfugtighed (H-H)
20 - 80%
Tekniske detaljer
Længde
22,9 m
Land Distributør
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Customer service details
X