Choose country:
Choose language:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Microsoft Excel, Pack OLP B level, License & Software Assurance – Academic Edition, 1 license (for Qualified Educational Users only), SW 1 licens(er)

X
Mærke:
Den generelle varemærke af en fabrikant, hvorved forbrugeren kender sine produkter. En fabrikant kan have flere mærkenavne. Nogle producenter licensere deres varemærker til andre producenter.
Microsoft
Produktnavn:
Product name is a brand's identification of a product, often a model name, but not totally unique as it can include some product variants. Product name is a key part of the Icecat product title on a product data-sheet.
Excel, Pack OLP B level, License & Software Assurance – Academic Edition, 1 license (for Qualified Educational Users only), SW
Produktkode :
Mærkets unikke id for et produkt. Flere varekoder kan knyttes til en hoved produkt kode, hvis specifikationerne er identiske. Vi kortlægger ukorrekte koder eller undertiden logistiske varianter.
065-03470
Datablad kvalitet: oprettet / standardiseret af Icecat
Databladets kvalitet kan være på flere niveauer:
kun logistiske data importeres: Vi har kun grundlæggende data importeret fra en leverandør, en datablade er endnu ikke skabt af en redaktør.
skabt afMicrosoft: et datablad importeres fra en officiel kilde af en producent. Men databladet er endnu ikke standardiseret af en Icecat redaktør.
oprettet / standardiseret af Icecat: databladet oprettes eller standardiseret af en Icecat editor.
Produktvisninger: 4606
Denne statistik er baseret på den 95142 ved hjælp af e-handels-sider (eshops, distributører, sammenligning sider, e-handels ASPs, køb systemer osv.) at downloade denne Icecat datablad siden Kun sponsorering mærker indgår i gratis OpenIcecat indholdsdistribution som anvendes af 92960 Gratis Open Icecat brugere.
Information ændret d: 04 Apr 2019 06:44:27
Datoen af den seneste ændring af databladet i Icecats system
Kort beskrivelse Microsoft Excel, Pack OLP B level, License & Software Assurance – Academic Edition, 1 license (for Qualified Educational Users only), SW 1 licens(er) :
Kort redaktionelle beskrivelse af %%titel%%

Excel, Pack OLP B level, License & Software Assurance – Academic Edition, 1 license (for Qualified Educational Users only), SW
More>>>
Microsoft Excel, Pack OLP B level, License & Software Assurance – Academic Edition, 1 license (for Qualified Educational Users only), SW 1 licens(er):
Den officielle marketing tekst af Microsoft Excel, Pack OLP B level, License & Software Assurance – Academic Edition, 1 license (for Qualified Educational Users only), SW 1 licens(er) som er leveret af producenten

Microsoft Office Excel 2007 er et effektivt værktøj, du kan bruge til at oprette og formatere regneark og til at analysere og dele oplysninger, så beslutninger tages på et bedre grundlag. Med den nye resultatorienterede brugergrænseflade er det lettere at oprette og bruge visualisering af data, pivottabelvisninger og diagrammer med et professionelt udseende. Office Excel 2007 giver sammen med Excel Services, en ny teknologi, der leveres sammen med Microsoft Office SharePoint Server 2007, betydelige forbedringer i delingen af data med en højere sikkerhed. Du kan nu med udvidet sikkerhed dele følsomme forretningsoplysninger med en bredere kreds af kollegaer, kunder og forretningspartnere. Når du deler et regneark ved hjælp af Office Excel 2007 og Excel Services, kan du navigere, sortere, filtrere, indtaste parametre og arbejde med pivottabelvisninger direkte i webbrowseren.

Oprette bedre regneark

I Office Excel 2007 udnyttes den nye resultatorienterede brugergrænseflade til at gøre effektive produktivitetsværktøjer lettere tilgængelige. Du har mere plads at arbejde på, og ydeevnen er bedre.

-Drag fordel af den nye resultatorienterede brugergrænseflade. Find de værktøjer, du har brug for, når du har brug for dem, ved hjælp af den nye resultatorienterede brugergrænseflade i Office Excel 2007. Afhængigt af det job du skal udføre, uanset om du skal oprette en tabel eller skrive en formel, får du vist de relevante kommandoer i den nye brugergrænseflade i Office Excel 2007.
-Glæd dig over regnearkets forøgede række- og kolonnekapacitet på en million rækker gange 16.000 kolonner, der gør det muligt for dig at importere og arbejde med enorme mængder af data. Samtidig får du en hurtigere beregning gennem understøttelse af processorer med to eller flere kerner.
-Formater celler og tabeller hurtigt. Brug gallerier med celle- og tabeltypografier til hurtigt at formatere regnearket på den ønskede måde. Tabellerne indeholder autofiltre, og kolonneoverskrifterne forbliver på skærmen, når du ruller gennem data. Autofiltre udfylder og udvider automatisk alle tabeller.
-Brugergrænsefladen til formeloprettelse omfatter en justerbar formellinje og en kontekstbaseret autofuldførelse af formler – så du kan skrive den korrekte formelsyntaks første gang og hver gang. Du kan også referere til navngivne områder og tabeller i formler og funktioner.
-Opret professionelle diagrammer med dramatiske visuelle effekter med blot nogle få klik med musen. Brug de foruddefinerede funktioner til hurtig layout og diagramtypografierne, eller formater hver komponent, f.eks. akser, titler og andre diagrametiketter, manuelt. Du kan bruge imponerende effekter som 3D, bløde skygger og gennemsigtighed til at fremhæve vigtige datatendenser og fremstille imponerende grafiske oversigter. Opret og anvend diagrammer på samme måde, uanset hvilket program du anvender, fordi programmet til diagramoprettelse i Excel svarer til programmet i Microsoft Office Word 2007 og Microsoft Office PowerPoint 2007.
-Brug Sidelayoutvisning til at se, præcis hvordan dit regneark bliver skrevet ud, og tilføj eller rediger sidehoveder og sidefødder. Juster sidemargenerne, og få en direkte visuel markering af, hvor siden afkortes, så du undgår at skulle foretage flere udskrivningsforsøg.

Foretage bedre regnearksanalyser

Ny værktøjer til dataanalyse og visualisering hjælper dig med at analysere oplysninger, finde tendenser og få adgang til virksomhedens oplysninger på en lettere måde.

-Brug betinget formatering sammen med datavisualiseringsskemaer til at finde og illustrere vigtige tendenser, og fremhæv undtagelser i dataene med en ny type farvegradueringer, datalinjer og ikoner.
-Sortering og filtrering er to af de vigtigste basisanalysetyper, du kan anvende på dataene. Nye indstillinger for sortering og filtrering, f.eks. flere valg i autofiltre, sortering eller filtrering efter farve og "hurtigfiltre" til specielle datatyper, gør Office Excel 2007 til det ideelle værktøj til behandling af store mængder komplekse data.
-Du kan let oprette en pivottabel eller en pivotdiagramvisning ved at bruge datafelter til hurtigt at omarrangere de data, der skal summeres, og finde de svar, du behøver. Træk blot felterne til det sted, hvor de skal vises.
-Fuld understøttelse af Microsoft SQL Server 2005 Analysis Services giver dig mulighed for at bruge fleksibiliteten i Office Excel 2007 til at forespørge de mest aktuelle forretningsdata. Med de nye kubefunktioner kan du oprette en brugerdefineret rapport fra en OLAP-database.

Dele regneark og forretningsoplysninger med andre

Office Excel 2007 gør det nemmere at dele regneark og forretningsoplysninger. Integrationen med Excel Services og det nye XML-format i Microsoft Office Excel kan give en mere effektiv udveksling af oplysninger.

-Brug Office Excel 2007 og Excel Services til at dele regneark mere sikkert med andre. Excel Services gengiver et Excel-regneark dynamisk som HTML, så andre kan få adgang til oplysningerne fra en webbrowser. Takket være den høje stabilitet i Office Excel 2007-klienten kan man bruge Excel Services til at søge, sortere, filtrere, angive parametre og arbejde interaktivt med oplysningerne, alt sammen fra webbrowseren.
-Opret forretningsinstrumentbrætter fra regneark, og del dem i en portal. Spor de vigtigste indikatorer for ydeevne for din virksomhed med browserbaserede instrumentbrætter, som kan oprettes fra Excel-regneark, Webadgang fra Excel og Office SharePoint Server 2007.
-Gem som XPS eller PDF for at opnå lettere deling. Konverter regnearket til en XPS- (XML Paper Specification) eller PDF-fil (Portable Document Format) for at oprette en fast version af filen, som er lettere at dele.
-Det nye Excel XML-format giver mulighed for en mere effektiv udveksling af oplysninger. Reducer filstørrelsen for regneark, og opnå bedre samarbejde med andre datakilder ved at bruge det nye Excel XML-format.

Administrere forretningsoplysninger mere effektivt

Office Excel 2007 og Excel Services gør det muligt at administrere og kontrollere regneark på en server for at hjælpe med at beskytte vigtige forretningsoplysninger og sikre, at der arbejdes med de mest aktuelle data.

-Administrer følsomme oplysninger centralt ved at udgive regneark på Office SharePoint Server 2007, for at sikre at medlemmerne af din organisation arbejder med de mest aktuelle forretningsoplysninger og for at forhindre, at der spredes flere versioner af den samme fil.
-Beskyt fortrolige forretningsoplysninger, samtidig med at du ved hjælp af funktionerne til rapportstyring sikrer, at medarbejderne kan se de data, de har brug for.
-Opret forbindelse til eksterne informationskilder med Bibliotek for dataforbindelser. Opret hurtigt forbindelse til, og importer oplysninger fra eksterne informationskilder som databaser og LOB-systemer (Line-Of-Business) vha. Bibliotek for dataforbindelser. Med Office SharePoint Server 2007 kan firmaets it-medarbejdere oprette og administrere Biblioteker for dataforbindelser, der er tillid til, så medarbejderne uden hjælp kan oprette mere sikre forbindelser til eksterne datakilder.
-Få glæde af beregningsprogrammet i Excel i andre programmer. Brug programmeringsgrænsefladen (API) til webtjenester i Excel Services til at integrere serverberegning af Excel-filer i andre programmer.

Kort opsummerende beskrivelse Microsoft Excel, Pack OLP B level, License & Software Assurance – Academic Edition, 1 license (for Qualified Educational Users only), SW 1 licens(er):
Denne korte opsummering af %%titel%% data-sheet er en auto-generet som er baseret på produkt titlen og de første seks nøgle specikationer.

Microsoft Excel, Pack OLP B level, License & Software Assurance – Academic Edition, 1 license (for Qualified Educational Users only), SW, 1 licens(er)

Lang opsummerende beskrivelse Microsoft Excel, Pack OLP B level, License & Software Assurance – Academic Edition, 1 license (for Qualified Educational Users only), SW 1 licens(er):
Dette er en lang auto-generet beskrivelse af %%titel%% som er baseret på de første tre specifikationer i de første 5 gruppe specifikationer.

Microsoft Excel, Pack OLP B level, License & Software Assurance – Academic Edition, 1 license (for Qualified Educational Users only), SW. Antal licenser: 1 licens(er)

Licens
Antal licenser *
The number of software licenses, which are contracts which allow a business or individual to use a piece of software.
1 licens(er)
Funktioner
Platform
Description of a technology platform including a processor, chipset, platform software and wired networking capabilities
PC
Systemkrav
Minimum processor
The lowest speed that the computer processor can run at, or the minimum amount of processing capacity that can be used, for the computer and particular program(s) to function.
500 MHz
Systemkrav
Kompatible operativsystemer
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft Windows XP SP2, Microsoft Windows Server 2003
Minimum plads på lagerdisk
The minimum hard disk space required to store or run a computer program or operating system.
2048 MB
Minimum RAM
The lowest RAM (memory) required to run a computer program or operating system.
256 MB
Andre funktioner
Grundlæggende software version
Office Excel 2007